ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Όλα ανοιχτά με Κόκε, αποφασίζει ο “Αναστό”

Το φιλικό παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης υπήρξε η απαρχή της έναρξης της αντίστροφης για την πρώτη επίσημη συμμετοχή του Σέρχιο Κόκε με τα “κιτρινόμαυρα”, μετά από 4,5 σχεδόν χρόνια.

Η χρησιμοποίηση του Ισπανού στο κυριακάτικο ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης είναι αποκλειστικά και μόνο μία απόφαση που θα πάρει το αργότερο μέχρι αύριο ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο 32χρονος, έδειξε θετικά δείγματα στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, ωστόσο υπολείπεται σε φυσική κατάσταση και έκρηξη, έναντι των υπολοίπων συμπαικτών του.

Απολύτως φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς πως ο Κόκε έχει να αγωνιστεί 90λεπτο, από τον περασμένο Δεκέμβριο, σχεδόν δηλαδή ένα χρόνο.

Ωστόσο, η επιθυμία του να αγωνιστεί, ίσως πείσει και τον Νίκο Αναστόπουλο να του δώσει λίγο χρόνο συμμετοχής, προς το τέλος της αναμέτρησης, εάν το επιτρέψει η εξέλιξη του αγώνα.

Η απόφαση πάντως και το δίλημμα παραμένει δύσκολο με τον “Αναστό” να γνωρίζει πως από τη μία θα είναι μία κίνηση που θα αρέσει στον κόσμο του Άρη, αλλά απο την άλλη είναι ακόμα αρκετά νωρίς για να μπορέσει ο Κόκε να συμβάλλει με την παρουσία του ως προς το καλό της ομάδας στο αγωνιστικό κομμάτι.

To Top