Όλα ανοιχτά πλέον! Κόσμος στο Κλεάνθης Βικελίδης ζητάει τις παραιτήσεις των διοικούντων

Οι εξελίξεις στον Άρη είναι ραγδαίες. Η παραίτηση του Παναγιώτη Ζουμπουρίδη τινάζει στον αέρα το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών. Βάσει καταστατικού πρέπει να προκηρυχθεί άμεσα γενική συνέλευση, μια και τυπικά δεν υπάρχει διοίκηση με τέσσερα μέλη.

Τα υπόλοιπα μέλη της ΚΜΑ φέρεται να είναι κι αυτά υπό παραίτηση. Αρκετός κόσμος βρίσκεται ήδη στο Κλεάνθης Βικελίδης και ζητάει τις παραιτήσεις των διοικούντων και την αλλαγή φρουράς, σε αυτές τις κρίσιμες ώρες. Όλα είναι ανοιχτά πλέον.

Οι εξελίξεις μιλούν για την επιστροφή του Λάμπρου Σκόρδα στα κιτρινόμαυρα κοινά. Πριν από λίγο το συνδρομητικό κανάλι μετέδωσε ότι: “Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Σκόρδας θα απαιτήσει τις παραιτήσεις των μελών της νυν διοίκησης, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος της δικής του επιστροφής στην ΠΑΕ. Λέγεται μάλιστα πως έχει εξασφαλίσει τη στήριξη και των οργανωμένων οπαδών του Αρη.  Ισως μάλιστα ολ΄ αυτά να συμβούν πολύ πριν την προγραμματισμένη έναρξη του έκτακτου ΔΣ της ΠΑΕ”.

Δεν είναι τυχαίο, ότι πριν λίγο, όπως διαβάζετε σε άλλο ρεπορτάζ, ο Super 3 έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, μιλώντας για στημένο έργο!

Για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

To Top