Όλα για τον 22o τίτλο!

Με την αύρα του Αυτοκράτορα να τον συνοδεύει πάντα και των 21 λαβάρων που κρέμονται στο ταβάνι του «Nick Galis Hall», ο Άρης διεκδικεί σήμερα (19:45, Δ.Τ.) κόντρα στον Παναθηναϊκό το ένατο Κύπελλο της ένδοξης ιστορίας, στον τελικό που θα γίνει στο κλειστό «Δυο Αοράκια» του Ηρακλείου.  

Μπορεί οι κίτρινοι να μην είναι το φαβορί αλλά στις τάξεις της ομάδας υπάρχει η πίστη και η πεποίθηση ότι μπορούν να τα καταφέρουν και να επιστρέψουν αύριο το πρωί στη Θεσσαλονίκη με το τρόπαιο του Κυπελλούχου Ελλάδας. Η ομάδα καλείται να πετύχει την μεγαλύτερη υπέρβαση των τελευταίων χρόνων απέναντι σε μια ομάδα που ανήκει στην ελίτ της Ευρώπης και διαθέτει ποιότητα, εμπειρία, τεράστιο βάθος και έχει παίξει δεκάδες τέτοιους αγώνες, οι οποίοι κρίνουν τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όλοι στην ομάδα παραδέχονται πως η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη αλλά κανείς δεν μπορεί να στερήσει την ελπίδα και την αισιοδοξία για την κατάκτηση ενός τίτλου κι αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις των παικτών. Η φανέλα του Άρη είναι βαριά σαν πανοπλία, το ειδικό βάρος της ομάδας και η δυναμική της τεράστια, στοιχεία ικανά να ανεβάσουν την ψυχολογία και των αυτοπεποίθηση όλων. Η ομάδα αυτή έχει γαλουχηθεί ώστε να μετατρέπει τα αδύνατα σε δυνατά. Πιο τρανό παράδειγμα ίσως η κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς το 1997 μέσα στην Προύσα αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας του 1998 όταν πολλοί είχαν ξεγραμμένο τον Άρη.

Και φυσικά υπάρχει το υψηλό κίνητρο καθώς αρκετοί από τους παίκτες είναι «πρωτάρηδες» σε έναν τελικό και τόσο η δίψα όσο και η φιλοδοξία τους να πανηγυρίσουν έναν τίτλο είναι πολύ μεγάλη.

To Top