Όλα για όλα οι γυναίκες στη Γλυφάδα για να σώσουν την παρτίδα

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη δίνει την Κυριακή 10/5 τον πιο κρισιμο αγώνα της φέτος, αφού αγωνίζεται στη Γλυφάδα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα και παράλληλα θα έχει στραμμένη την προσοχή της στην αναμέτρηση ΑΟ Χανίων-Βόλος 2004, καθώς το αποτέλεσμα του αγώνα την ενδιαφέρει άμεσα.

Συγκεκριμένα, οι «κίτρινες» για να παραμείνουν στην Α’  Εθνική θέλουν μία ισοπαλία μέσα στην ΑΕ Γλυφάδας εφόσον η ομάδα της Μαγνησίας χάσει στην Κρήτη. Υπάρχει, όμως, και η περίπτωση κατά την οποία ο Άρης για να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια θέλει νίκη μέσα στην ΑΕ Γλυφάδας εφόσον ο ΑΣ Βόλος 2004 πάρει ισοπαλία μέσα στον ΑΟ Χανίων.

Επίσης, αν το σύνολο του Γιώργου Σπυριδωνίδη ηττηθεί στα νότια προάστια, τότε ό,τι και να γίνει στο άλλο ματς, θα υποβιβαστεί αυτό στη Β΄ Εθνική.

Να σημειωθεί ότι οι «κίτρινες» θ΄ αναχωρήσουν αύριο το μεσημέρι οδικώς για την Αθήνα, όπου και θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο κ. Χρήστος Βλαντής (ΕΠΣ Πειραιά), με βοηθούς τους κ.κ. Παναγιώτα Κουτσούμπου (ΕΠΣ Πειραιά) και Χαρίκλεια Βογιατζιδάκη (ΕΠΣ Πειραιά).

* Τα στοιχεία είναι από την επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook.

To Top