ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Όλα δείχνουν συμφωνία Άρη – Σανικίτζε!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Γουλιέλμο και τον Βίκτορ Σανικίτζε, στην διάρκεια της οποίας συζητήθηκε ο τρόπος διακανονισμού της οφειλής που έχει επιδικάσει η FIBA στον πρώην φόργουορντ.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, ο πρώην παίκτης δείχνει πολύ καλή διάθεση για να βοηθήσει όπως μπορεί από την πλευρά του, διευκολύνοντας την προσπάθεια του Άρη να άρει το απαγορευτικό μεταγραφών και πλέον απομένει να περάσουν οι πλευρές στο επόμενο στάδιο, της οριστικής συμφωνίας.

Η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε επισήμως για την συνάντηση που είχε ο Γουλιέλμος με τον Σανικίτζε. “Ο Δημήτρης Γουλιέλμος, σε συνέχεια επανειλημμένων τηλεφωνικών συνεννοήσεων, συναντήθηκε σήμερα (31/07) στη Θεσσαλονίκη με τον Βίκτορ Σανικίτζε και τον Έλληνα εκπρόσωπό του, με θέμα συζήτησης τη διευθέτηση της οφειλής προς τον πρώην αθλητή, η οποία υπάρχει από τη σεζόν 2016-2017, που ήταν μέλος της ομάδας του Άρη.

Η επαφή των δυο πλευρών έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, υπήρξε ταύτιση απόψεων σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν και βρέθηκε κοινή γραμμή για τη ρύθμιση της διαφοράς, η οποία εκκρεμεί μεταξύ του Γεωργιανού πρώην παίκτη και της ΚΑΕ Άρης.

Να σημειωθεί ότι ο Σανικίτζε ήρθε στη Θεσσαλονίκη, μετά από πρόσκληση του κ. Γουλιέλμου, αποκλειστικά για να συναντηθεί με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Άρης για την υπόθεση του και αύριο (01/08) επιστρέφει στην πατρίδα του”.

To Top