ΜΠΑΣΚΕΤ

Όλα δείχνουν Τάλτον και στην Λάρισα

Ο Γκάρι Τάλτον θα είναι παρών στον αγώνα με την Λάρισα. Ενδεχομένως αυτό το παιχνίδι να είναι και η τελευταία του ευκαιρία για να δείξει πως μπορεί να προσφέρει στον Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ είναι απογοητευτικός μέχρι στιγμής, ειδικά στα δύο παιχνίδια με τον Ηρακλή. Δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση τον παίκτη που είχε ποιότητα στο Ρέθυμνο, τα Τρίκαλα και τον Χολαργό την περσινή σεζόν.

Οι κίτρινοι έχουν ξεκινήσει την έρευνά τους για να βρουν κάποιον καλύτερο του Τάλτον στην αγορά, αλλά προς το παρόν τέτοιος παίκτης, στις οικονομικές δυνατότητες του Άρη δεν έχει προκύψει.

Είναι ακόμα αρκετά νωρίς στα πρωταθλήματα της Ευρώπης για να αποφασίσει μια ομάδα να “κόψει” παίκτη – και αυτός να ταιριάζει σε μια άλλη ομάδα όπως π.χ. τον Άρη – ενώ και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού τα “κοψίματα” από ομάδες του ΝΒΑ δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, αλλά έρχονται στα τέλη αυτής της βδομάδας και στις αρχές της επόμενης.

Είναι μια “δεξαμενή” παικτών από την οποία ενδεχομένως να προκύψει μια λύση για τον Άρη, κάτι που σημαίνει ότι ο Τάλτον κερδίζει χρόνο για να δείξει – επιτέλους – τον καλό εαυτό του.

Ο Άρης δεν θέλει να πάει σε παίκτη που δεν είναι έτοιμος αγωνιστικά και από άποψη φυσικής κατάστασης και έχει “ξεμείνει” στην αγορά. Θέλει παίκτη ενεργό και προφανώς πολύ καλύτερο του Τάλτον για να προχωρήσει στην αντικατάστασή του.

To Top