ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλα δείχνουν ότι θα γίνει Τρίτη το δ.σ. της ΚΑΕ – Αναμονή για τον ερχόμο Λάσκαρη

Επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη στην Θεσσαλονίκη παρουσία φυσικά του ιδιοκτήτη, Νίκου Λάσκαρη.

Είναι ένα διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα προκαλέσει εξελίξεις σε κάθε περίπτωση, γιατί θα παρθούν αποφάσεις για το πώς θα πορευτεί η ομάδα τουλάχιστον για την επόμενη χρονιά.

Ο Λάσκαρης μπορεί να υπολόγιζε διαφορετικά τα πράγματα πριν δύο μήνες, όταν είχε εξαγγείλει συνέντευξη Τύπου για να αναλύσει το πλάνο πενταετίας του (μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ στο Παλέ στο φινάλε της κανονικής περιόδου), δυστυχώς για τον ίδιο, όμως, αλλιώς εξελίχθηκαν.

Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει οι πληρωμές για να κλείσει η φετινή χρονιά, μεσολάβησε και η άσκηση ποινικής δίωξης για δύο κακουργήματα ως συνέχεια της δικαστικής (και όχι μόνο) διαμάχης του με τον Λετονό, Μίχαλς Σούμποτινς και η αβεβαιότητα γύρω από τον μπασκετικό Άρη ολοένα και μεγαλώνει, παρά τις δημόσιες τοποθετήσεις του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.

Η παρουσία του στην Θεσσαλονίκη και η ανάλυση της κατάστασης από τον ίδιο είναι ένα πρώτο βήμα για το τι θα συμβεί την επόμενη μέρα. Πληρωμές προς το παρόν δεν προβλέπεται να γίνουν. Τουλάχιστον δεν έχουν δοθεί νέες ημερομηνίες σε παίκτες και προπονητές, προφανώς γιατί τις προηγούμενες τέσσερις φορές δεν τηρήθηκαν.

To Top