«Όλα ‘καλά’ για τα ‘καλά’ παιδιά» και το μήνυμα στον Δούρο

Παραμονές του αγώνα στην Τούμπα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη, μέσα από το σάιτ του Super 3 προσεγγίσουν με ενδιαφέρον το θέμα της διαιτησίας… «Ελαστικές συνειδήσεις διαιτητών, ψοφοδεείς παράγοντες πρόθυμοι για πάσης φύσεως συνεργασίες, ποδοσφαιριστές που εν είδει σύγχρονου σκλαβοπάζαρου μετακινούνται σε δορυφόρους, «συμπτωματικά» διπλά που μοιάζουν σαν ένα προβλέψιμο δρομολόγιο τραίνου με τους φανατικούς του στοιχήματος να ποντάρουν το «σπίτι» τους και να κερδίζουν»…

Αυτό είναι ένα μόνο απόσπασμα από το άρθρο με τίτλο «Όλα «καλά» για τα «καλά» παιδιά».

Σε δεύτερο άρθρο στο σάιτ με τίτλο «Μην αυξάνετε άλλο την ένταση» υπογραμμίζονται πολλά και διαφορά με αφορμή τον ορισμό του Σιδηρόπουλου, παράλληλα με ένα σαφές μήνυμα προς τον επικεφαλής της ΚΕΔ Γιώργο Δούρο.
Χαρακτηριστικά αναφέρονται ανάμεσα στα άλλα: «Έγινε αυτό που προβλέπαμε ότι θα γίνει. Επιβεβαιώθηκαν οι ψίθυροι και οι πληροφορίες που κατέφθαναν σωρηδόν από παντού για τη μεθόδευση της ΚΕΔ για τον αγώνα με το γαύρο του βορρά. Ποτέ στο παρελθόν δεν ασχοληθήκαμε τόσο έντονα με το διαιτητή ενός αγώνα.

Και φυσικά αυτή η ενασχόλησή μας δεν έχει να κάνει καθόλου με τον προσεχή αντίπαλο. Η απαίτησή μας για νίκη είναι αυτονόητη , ανεξάρτητα από την αντίπαλο. Οποιαδήποτε νίκη, με οποιονδήποτε αντίπαλο 3 βαθμούς δίνει.

Το εξοργιστικό είναι η μεθόδευση. Η μεθόδευση που η ΚΕΔ επιφύλαξε για τον ΑΡΗ, ορίζοντας ως διαιτητή έναν κάτοικο Θεσσαλονίκης, τον Σιδηρόπουλο, γνωστό για τα φιλικά του συναισθήματα απέναντι στο γαύρο του βορρά. Έναν διαιτητή ο οποίος βρέθηκε ν` ανήκει στην… Ένωση Δωδεκανήσου, αλλά όλοι γνωρίζουμε από πού κρατά η σκούφια του. 

Πρόκειται για τεράστια πρόκληση. Ο Σιδηρόπουλος φρόντισε ν’ αποκλειστεί ο ΑΡΗΣ από το Κύπελλο. Εμετική διαιτησία, ανύπαρκτη αποβολή. Μ’ έναν σμπάρο, δυο τρυγόνια, ο Ατρόμητος (στον οποίο εργάζεται συγγενικό πρόσωπο πρώτου βαθμού του Βασσάρα) στην επόμενη φάση και ο ΑΡΗΣ εκτός». 

 
Διαβάστε περισσότερα στο σάιτ του Super 3

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top