Όλα μηδέν στην Τρίπολη και τέλος το σερί του Αστέρα – Δοκάρι Μπαράλες, ακυρωθέν γκολ Φερνάντες (video)

Η Λαμία έβαλε στοπ στο νικηφόρο σερί έξι αγώνων του Αστέρα. Η αναμέτρηση των δύο ομάδων για την 22η αγωνιστική της Super League Interwetten ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” (0-0).

Η Λαμία ήταν καλά οχυρωμένη και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Αστέρας συνέχισε να κυκλοφορεί τη μπάλα και να ψάχνει τρόπο να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων. Κυρίως από αριστερά με τον Σίτο, την ίδια ώρα που ο Μπαράλες έδινε μάχες στη γραμμή κρούσης απέναντι σε Τζανετόπουλο και Αντέτζο.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου μπορεί να πρόσεχε τα νώτα της, αλλά δεν δίστασε να βγει και στην επίθεση, χάνοντας μάλιστα τρεις ευκαιρίες για το 0-1. Στο 54′ το σουτ του Μπιάρνασον έξω από την περιοχή πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι, το σουτ του Ρόμανιτς στο 72′ πέρασε δίπλα από το δεξί, ενώ ίδια τύχη είχε το σουτ του Τζανδάρη στο 88′, κι αυτό εκτός περιοχής.

Ο Αστέρας ζήτησε δύο φορές πέναλτι στο δεύτερο 45λεπτο. Την πρώτη στο 47′ για χέρι του Τζανετόπουλου σε κεφαλιά του Μπαράλες και τη δεύτερη στο 66′, για μαρκάρισμα του Βλάχου στον Μουνάφο. Στην πρώτη ο Καραντώνης έδειξε αμέσως να συνεχιστεί το ματς, ενώ στη δεύτερη συμβουλεύτηκε το VAR για να καταλογίσει τελικάστη φάση οφσάιντ τον Μουνάφο.

Η τελευταία ευκαιρία ανήκε και πάλι στη Λαμία. Στο 90′ ο Κώτσιρας έκανε… τσαφ, ο Μπα προσπάθησε να κρεμάσει τον Τσιφτσή, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω του.

Ο Αστέρας είχε την υπεροχή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, αν εξαιρεθεί το διάστημα 38′-40′, κατά το οποίο η Λαμία απείλησε δύο φορές την εστία των γηπεδούχων, αρχικά με τον Ντέλετιτς και ακολούθως με το πλασέ του Καραμάνου. Οι Αρκάδες θα μπορούσαν να προηγηθούν σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις.

Στην πρώτη, στο 24′, η κεφαλιά του Μπαράλες κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 26′ το πλασέ του Φερνάντεθ από γύρισμα του Άλβαρες κατέληξε στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής Καραντώνης πήγε στο μόνιτορ και ακύρωσε το γκολ, καθώς ο Μπαράλες είχε σπρώξει τον Τζανετόπουλο.

Τίποτα άλλο δεν έγινε στο πρώτο 45λεπτο, πέρα από την υπεροχή του Αστέρα και τα απανωτά κόρνερ που κέρδιζε, δίχως να εκμεταλλευτεί κανένα από αυτά. Η Λαμία είχε τις δύο τελικές και παθητικό ρόλο, στην προσπάθειά της να διαφυλάξει το μηδέν.

 

To Top