Όλα μηδέν στο Ατρόμητος-Βόλος, Αστέρας χωρίς… αντίσταση στην Τούμπα

Ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ με τον Βόλο στο Περιστέρι, για την 19η αγωνιστική της Super League (0-0). Πολύ κακό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, ελάχιστες ευκαιρίες παρά την υπεροχή των γηπεδούχων.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Πισωγύρισμα για τον Ατρόμητο, ένας σημαντικός εκτός έδρας βαθμός για τον Βόλο σε ένα κάκιστο παιχνίδι στο Περιστέρι! Αυτή είναι η εικόνα του αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες, που έμειναν στο ισόπαλο και μοιράστηκαν από ένα βαθμό σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο, Κατράνης, Ρισβάνης (42′ Στρούγγης), Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα (76′ Μάντσον), Ούμπιδες, Μανούσος, Ενσικουλού (63′ Βέλλιος), Γιακουμάκης

Βόλος (Αλμπέρτο Γκαγιέγο): Γκαραβέλης, Διαμαντής, Κανταμούρο, Δημόπουλος, Ντεντάκης (66′ Λύρατζης), Φεράρι, Τσοκάνης, Μαξ, Ράφαελ (90+3′ Τσαούσης), Τόρες, Γέντρισεκ (73′ Μάντζης)

Σε μία αναμέτρηση που ήταν η… χαρά του VAR, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Αστέρα που δεν κατάφερε να αντισταθεί για την 19η αγωνιστική της Super League 1.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να ανοίξει το σκορ (1-0) στο 29ο λεπτό, το οποίο κατακυρώθηκε πέντε λεπτά αργότερα (!) λόγω VAR.

Ο  Δημήτρης Πέλκας έκανε το 2-0 στο 59’ και αφού αρχικά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ από το βοηθό Δημόπουλο και τον Σκουλά. Το VAR έδειξε ότι ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ καλυπτόταν και το γκολ μέτρησε κανονικά.

Στο 79’ ο Λάζαρος Λάμπρου με πλασέ έγραψε το 3-0, με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Πέντε λεπτά αργότερα (με… VAR) ο Αστέρας μείωσε με τον Μαρκ Φερνάντεζ σε 3-1, με το VAR στο τέλος να κλέβει την παράσταση από τους 22 ποδοσφαιριστές.

ΠΑΟΚ: (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Μαουρίσιο (80’ Εσίτι), Λημνιός, Μίσιτς, Πέλκας (61’ Λάμπρου), Σφιντέρσκι (69’ Άκπομ).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Ορτέγκα, Σουάρεθ, Ματρικάρντι, Κώτσιρας, Σίτο (59’ Ριέρα), Μπόρχα Φερνάντεθ (77’ Μπελόκ), Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Λουίς Φερνάντεθ (69’ Πασαλίδης), Χαουρέγκι.

To Top