ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Όλα στον… αέρα! Σε αναμονή ο Άρης της… μαζικής επιστροφής παικτών, αναστολή προπονήσεων στον Ατρόμητο!

Σε αναμονή βρίσκεται ο Άρης για την… μαζική επιστροφή παικτών που έλειπαν χθες, αναστολή προπονήσεων στον Ατρόμητο, στον αέρα το ματς της Κυριακής!

Οι κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν την Κυριακή (15:00) βάσει προγράμματος τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης, όμως κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη… φωτιά για το αν θα γίνει το ματς. Χθες, ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την αναστολή των προπονήσεων του, κάτι που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει το παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Όπως αναφέρει η αθηναϊκή ομάδα: “Σε αναστολή των ομαδικών προπονήσεων προχώρησε η ομάδα μας μετά την έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν την τελευταία εβδομάδα στους ποδοσφαιριστές μας και είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή της αναμέτρησης της 16ης αγωνιστικής κόντρα στον Βόλο. Στο πλαίσιο αυτό, το καθημερινό πρόγραμμα διαμορφώθηκε ανάλογα με τις συνθήκες που έχουν προκύψει και για αυτό τον λόγο από χθες (4/1) πραγματοποιούνται αποκλειστικά ατομικές προπονήσεις, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο. Παράλληλα, οι παίκτες που συμμετέχουν στα ατομικά προγράμματα έχουν επιβεβαιωμένα αρνητικά τεστ και είναι πλήρως εμβολιασμένοι (και με την τρίτη δόση), στην προσπάθεια να περιοριστεί η διασπορά του COVID-19 και σε άλλα μέλη της ομάδας”.

Την ίδια ώρα, ο Άρης περιμένει την επιστροφή των Μαντσίνι, Γκάμα, Γκαρσία, Ματίγια, Φαμπιάνο, σε επίπεδο βασικών παικτών, αλλά και του νεαρού Μαρμαρίδη, για να “γεμίσει” το ρόστερ του, με δεδομένη την απουσία του Καμαρά στο Κόπα Άφρικα.

Τυπικά μέχρι και το Σάββατο, όταν θα γίνουν τα νέα τεστ, ο Άρης θα γνωρίζει αφ’ ενός εάν θα μειωθούν οι απουσίες, αφετέρου εάν ο Ατρόμητος θα μπορεί ή όχι (το πιθανότερο) να είναι παρών στο ματς του Κλεάνθης Βικελίδης.

To Top