ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Όλα τα δεδομένα για Μάντζιο-Η επαφή με Άρη και η αναμονή για Λεβαδειακό

Στις προτεραιότητες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη και του Μπάμπη Τεννέ, αναφορικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη είναι η απόκτηση ποδοσφαιριστών από το χαρακτηριζόμενο… πάνω ράφι.

Πρόθεση που εμφανίζει πολλά “εμπόδια” από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζονται από τη νέα χρονιά οι «κιτρινόμαυροι».

Πρωταρχικό τους μέλημα είναι να έρθουν σε συμφωνία με τουλάχιστον ένα επιθετικό και το όνομα του Βαγγέλη Μάντζιου είναι αυτό που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας αυτή την περίοδο.

Με τον 32χρονο επιθετικό υπήρξε επαφή το τελευταίο διάστημα, πιθανότατα από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ωστόσο για να δρομολογηθεί η συμφωνία του με τον Άρη πρέπει να συντρέξουν κι άλλες παράμετροι. Δύο εξ΄αυτών και σημαντικότερες η συμμετοχή των “κιτρινόμαυρων” στη Φούτμπολ Λιγκ και ο οριστικός υποβιβασμός του Λεβαδειακού.

Ο Μάντζιος έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους Βοιωτούς το οποίο θα έχει πιθανότατα ισχύ μόνο εάν παραμείνουν στη Σούπερ Λιγκ. Για να γίνει αυτό θα πρέπει η απόφαση της Πειθαρχικ΄ςη Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ σήμερα να είναι καταδικαστική για την Κέρκυρα, όπως καταδικαστική ήταν και η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία απεφάνθη την αποβολή των Φαιάκων από το πρωτάθλημα.

Εάν ο Λεβαδειακός μείνει στη Σούπερ Λιγκ, τότε ο Μάντζιος θα χαθεί για τον Άρη. Σε αντίθεση περίπτωση ανοίγει ο δρόμος, καθώς ο παίκτης βλέπει με καλό μάτι την μετακόμιση του στη Θεσσαλονίκη.

To Top