ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλα τα σενάρια για τα πλέι-άουτ και τους πιθανούς αντιπάλους του Άρη

Ο Άρης με τη σημερινή του νίκη με 3-2 σετ στο Βραχάτι έκανε ένα σημαντικό βήμα για την είσοδό του στα πλέι-άουτ, εκεί όπου περιμένει να δει ποιος θα είναι ο αντίπαλός του.

Η βαθμολογία, μετά και τη διεξαγωγή της 21ης αγωνιστικής, έχει διαμορφωθεί ως εξής:

  1. Παναχαϊκή 25
  2. Ηρακλής 23
  3. Ορεστιάδα 22
  4. Άρης 17.

Οι «κίτρινοι», λοιπόν, θέλουν νίκη τους επί του Παναθηναϊκού στην τελευταία αγωνιστική για να «σφραγίσουν» την παρουσία τους στα πλέι-άουτ, ενώ, σε περίπτωση ήττας των «κίτρινων», θα πρέπει να ηττηθεί και ένας εκ των Ηρακλή, Ορεστιάδας.

Σε αντίθετη περίπτωση, που οι Αχαιοί ηττηθούν με 3-0 ή 3-1 από τον ΠΑΟΚ, ο «γηραιός»» κερδίσει με 3-2 στη Σύρο και οι Εβρίτες πάρουν «καθαρή» νίκη στην Αλεξανδρούπολη, τότε οι τρεις προαναφερθείσες ομάδες θα έχουν από 25.

Σε αυτήν την περίπτωση, θα μετρήσουν τα μεταξύ τους αποτελέσματα και η Παναχαϊκή θα είναι 8η, ο Ηρακλής 9ος και η Ορεστιάδα θα είναι ο αντίπαλος του Άρη στα πλέι-άουτ.

Σε περίπτωση, όμως, που χάσει ο «γηραιός» στη Σύρο και κερδίσει «καθαρά» η Ορεστιάδα και παράλληλα ηττηθεί η Παναχαϊκή, τότε θα ισοβαθμίσουν οι Εβρίτες με τους Αχαιούς στην 8η θέση και ο Ηρακλής θα κοντραριστεί στα πλέι-άουτ με τον Άρη.

To Top