ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Όλα τα σενάρια για τον Άρη στην τελευταία αγωνιστική! Πόσο… απέχει η 4η θέση στο Eurocup

Ο Άρης θέλει πλέον τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης (07/02) κόντρα στην Τρέντο, για την τελευταία αγωνιστική, σε συνδυασμό με ήττα της Ουλμ από την πρωτοπόρο Μπουργκ, στη Γαλλία, για να κατακτήσει την τέταρτη θέση στον Β’ Όμιλο, που ισοδυναμεί με πλεονέκτημα έδρας στον νοκ άουτ αγώνα των πλέι οφ του EuroCup.

Οι κιτρινόμαυροι “κλείδωσαν” την πρόκριση στην επόμενη φάση με το τεράστιο “διπλό” επί της Ουλμ, με το αποτέλεσμα στην Άγκυρα να είναι ευνοϊκό (νίκη της Μπουργκ επί της Τουρκ Τέλεκομ) και τώρα βάζουν πλώρη για την κατάληψη της τέταρτης θέσης, την οποία διεκδικεί και η γερμανική ομάδα.

Αν ο Άρης κερδίσει την Τρέντο και η Ουλμ ηττηθεί από την Μπουργκ, θα υπάρξει ισοβαθμία των δύο ομάδων στην τέταρτη θέση, με τους κιτρινόμαυρους να υπερτερούν, λόγω της νίκης τους με διαφορά 20 πόντων επί της γερμανικής ομάδας (είχαν ηττηθεί με 11 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο “Nick Galis Hall”.

Σε περίπτωση, που η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη τερματίσει τέταρτη θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη (5 ή 6 Μαρτίου) τον πέμπτο του Α’ Ομίλου (μετά την ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής ισοβαθμούν στην πέμπτη θέση η Μπεσίκτας και η ουκρανική Προμετέι).

Οι βαθμολογίες

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

To Top