ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλα του… Ιτούρμπε δύσκολα: “Εκτός πλάνων, δεν πιέζει τον εαυτό του στις προπονήσεις”

O Χουάν Ιτούρμπε το καλοκαίρι υπέγραψε στην Γκρέμιο, αλλά όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες…

“Εκτός πλάνων του Ρενάτο Πορταλούπι εμφανίζεται ο Ιτούρμπε”, αναφέρεται σε δημοσίευμα από την Βραζιλία υπογραμμίζοντας:

“Ένα ερώτημα που κυριαρχεί είναι γιατί ο Ρενάτο Πορταλούπι δεν χρησιμοποιεί τον Ιτούρμπε. Ήρθε ως μία από τις μεγάλες ενισχύσεις της ομάδας αλλά δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες… Σύμφωνα με πληροφορίες από τα παρασκήνια, ο παίκτης που προέρχεται από το ελληνικό ποδόσφαιρο, δείχνει να μην «πιέζει» τον εαυτό του σε καθημερινή βάση. Ειπώθηκε για την απόδοσή του ότι «προπονείται άσχημα» και φαίνεται απρόσεκτος κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Τώρα, με αυτές τις λεπτομέρειες να δημοσιοποιούνται, το ερώτημα είναι, αν θα αρχίσει να πιέζει τον εαυτό του ή είναι αυτή η αρχή του τέλους του στο Πόρτο Αλέγκρε”.

Να σημειωθεί ότι στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος της Γκρέμιο (ήττα με 2-1) απέναντι στη Σάντος, ο Χουάν Ιτούρμπε δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Ο πρώην παίκτης του Άρη έχει… μείνει στο ντεμπούτο που έκανε απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο, στις 23/7, όταν πέρασε στο ματς στο 85′ και έκτοτε δεν έπαιξε στα τέσσερα ματς πρωταθλήματος που ακολούθησαν, έχοντας πάρει χρόνο συμμετοχής μόνο στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Φλαμένγκο (πέρασε στον αγώνα, στο 78′). Δηλαδή, έπαιξε σε μόνο δύο αγώνες (ένα για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο), για μικρό χρονικό διάστημα.

 

To Top