Όλα όσα έδειξε το βίντεο: Που και από ποιους έγιναν τα περισσότερα λάθη στην Φλώρινα…

Σχεδόν μία ώρα κράτησε η ανάλυση με την χρήση του βίντεο των λαθών σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο των παικτών του Άρη στην Φλώρινα.

Πριν ξεκινήσει η χθεσινή προπόνηση, άπαντες συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να έχει ετοιμάσει περισσότερες από 30 φάσεις για ανάλυση από την αναμέτρηση με την Θύελλα Φιλώτα.

Απώτερος στόχος του 58χρονου τεχνικού ήταν να αντιληφθούν οι παίκτες του με μία δεύτερη ματιά τα λάθη στα οποία αδικαιολογήτως υπέπεσαν και τα οποία δεν επέτρεψαν στον Άρη από το να έχει μία εικόνα καλύτερη από αυτή που έδειξε.

Την μερίδα του λέοντος όσα λάθη προερχόντουσαν από τα χαφ της ομάδας στο συγκεκριμένο ματς, δηλαδή τους Σανιά και Καλογέρη. Αρκετές λανθασμένες μεταβιβάσεις προς την επίθεση και μικρή συμβολή στην οργάνωση του παιχνιδιού. Σε δεύτερη μοίρα, τα λάθη των παικτών που έπαιξαν στις πτέρυγες αλλά και κάποιες λίγες βιαστικές μεταβιβάσεις από το κέντρο της άμυνας του Άρη.

Παρά την γενικότερη μέτρια εικόνα του Άρη, υπήρξαν και στιγμές που ικανοποίησαν εν μέρει τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και επίσης σχολιάστηκαν. Μερικές από αυτές ήταν τα δύο τέρματα των “κίτρινων” που προήλθαν από πίεση στην αντίπαλη άμυνα, που οδήγησε στο εύκολο λάθος, συνεπώς και στο γκολ.

To Top