ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Όλα όσα θέλει να κερδίσει ο Άρης από την συνεργασία με τον Ντουρμισάι…

Ο Φιορίν Ντουρμισάι ήρθε να ενισχύσει την επίθεση του Άρη και να προσφέρει σε αυτήν, πράγματα που της έλειπαν μέχρι στιγμής, στην φετινή σεζόν…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ο 23χρονος φορ, είναι το κεντρικό πρόσωπο των ημερών, δείχνοντας από την αρχή πως είναι σε καλή φυσική κατάσταση, κάτι που θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Η επιλογή του νεαρού επιθετικού δεν έγινε τυχαία, καθώς η παρουσία του έρχεται να “κουμπώσει” στις ήδη υπάρχουσες για την επιθετική γραμμή των “κιτρινόμαυρων”. Τι νέο πιστεύουν όλοι πως θα προσφέρει στην ομάδα;

1) Μία ακόμα επιλογή για την γραμμή κρούσης, πέρα από αυτήν του Μπράουν Ιντέγε, καθώς σε αντίθεση με τους Ντιγκινί και Λάρσον που έχουν χρησιμοποιηθεί στις θέσεις αυτές, είναι φύση και θέση φορ.

2) Διαθέτει διαφορετικό στιλ παιχνιδιού από τον Ιντέγε. Είναι περισσότερο φορ περιοχής ο Ντουρμισάι, ωστόσο, μπορεί με άνεση να αγωνιστεί με έναν ακόμα δίπλα του, κάτι που σκέφτεται ο Ένινγκ.

3) Προσθέτει ύψος στην επίθεση, αλλά γενικότερα στην ενδεκάδα του Άρη, καθώς τα 187 εκατοστά του κορμιού του, δεν τα συναντάς (καθόλου) εύκολα στο ρόστερ της ομάδας.

4) Ξέρει καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο, άρα δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής, ενόψει των εξαιρετικά δύσκολων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας τον Ιανουάριο και όχι μόνο…

5) Έχει ιδιαίτερο κίνητρο να πετύχει, καθώς θα φορέσει την φανέλα μίας μεγάλης ομάδας, που θα του δείξει εμπιστοσύνη και θα του δώσει τις ευκαιρίες που ψάχνει, για να καθιερωθεί στο ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα.

6) Πρόκειται για ένα νέο σε ηλικία ποδοσφαιριστή, μόλις 23 ετών, διεθνή με την Εθνική Ελλάδας και αρκετές παραστάσεις. Και μάλιστα σε μία θέση, που οι επιθετικοί στην Ελλάδα σπανίζουν. Ξεκάθαρα, ποδοσφαιριστής με μεταπωλητική αξία, εφόσον δουλέψει σωστά και βελτιωθεί στο βαθμό που οφείλει.

 

To Top