ΜΠΑΣΚΕΤ

Όλες οι κινήσεις στη ΚΑΕ έχουν έναν σκοπό: Άρση του απαγορευτικού μεταγραφών

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος και οι συνεργάτες του προσπαθούν να βρει άμεσα λύση – δηλαδή επιπλέον πηγές εσόδων – προκειμένου να ελευθερώσουν τον Άρη από το απαγορευτικό μεταγραφών που έχει επιβληθεί από τη FIBA και να δημιουργήσουν ένα ρόστερ χωρίς περιορισμούς.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις του περί ανάγκης να υπάρξει ευρύτερη βοήθεια ώστε να πληρωθούν “ισχυρές” προκαταβολές στους παίκτες που ακόμα δεν έχουν συμφωνήσει στις προτάσεις διακανονισμών (Σανικίτζε, Ντραγκίσεβιτς, Μαρμπλ), οι κίτρινοι κινούνται δυναμικά και στο κομμάτι των χορηγιών.

Στην χρονιά που ολοκληρώθηκε αυτή η παράμετρος δεν προσέφερε στον Άρη αυτά που προσδοκούσαν οι άνθρωποί του. Φέτος ευελπιστούν να είναι διαφορετικά και οι ίδιοι αναγνωρίζουν πως πρέπει να κινηθούν σε άλλη βάση, κάτι που ήδη συμβαίνει. Υπάρχουν ήδη επαφές και ραντεβού, προκειμένου να κλειστούν συμφωνίες για χορηγίες και διαφημιστικά πακέτα, τα οποία στόχο είναι να αυξήσουν άμεσα τα έσοδα.

Είναι επίσης γεγονός πως η διοίκηση Γουλιέλμου περιμένει αύξηση εσόδων και από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας σεζόν, είτε αυτά προέλθουν από την κεντρική διαχείριση που έχει καταρχήν συμφωνηθεί – αλλά δεν είναι εύκολο να εφαρμοστεί – είτε από μια καλύτερη συμφωνία με την ΕΡΤ σε σχέση με αυτή που υπάρχει, είτε με μεμονωμένο συμβόλαιο (στο σενάριο που δεν επιτευχθεί η κεντρική διαχείριση).

Εξελίξεις θα υπάρξουν άμεσα και στο θέμα της παραχώρησης του Αλεξανδρείου στον Άρη. Είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις του συλλόγου με την πολιτεία και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προκύψει οριστική εξέλιξη μέσα στον Μάιο.

To Top