Όλη η αποχαιρετιστήρια συνέντευξη! Κάμπος: “Φεύγω με ψηλά το κεφάλι” – Άρης: “Εξαντλήσαμε όλα τα νομικά περιθώρια” (photos)

Κοινή συνέντευξη τύπου στην οποία έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το “διαζύγιο” του Άρη με τον Πάουλο Κάμπος δόθηκε από Ερασιτέχνη, το ποδοσφαιρικό τμήμα και τον 57χρονο τεχνικό.

Το PRESSARIS βρέθηκε στην αίθουσα τύπου του “Κλ. Βικελίδης” και θα μετέδωσε λεπτό προς λεπτό όσα ειπώθηκαν.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

Για το πόσο σίγουρος είναι ο κ. Γιακουμίδης ότι ο κ. Καλαϊτζίδης ότι δεν θα αναλάβει τεχνικός: “Βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση τεχνικού ο κ. Καλαϊτζίδης”.

Ο κ. Κάμπος σε ερώτηση ξανά για το γιατί δεν ευχαρίστησε τον κ. Καλαιτζίδη, απάντησε: “Η σιωπή είναι χρυσός. Τελείωσε το θέμα”.

kamposΖήτησε να αποχωρήσει ο κ. Κάμπος και τόνισε: “Να σας ζητήσω συγγνώμη, η συζήτηση άλλαξε πλέον θέμα. Έχω και μία υποχρέωση. Από αυτή τη στιγμή μέχρι την μέρα που θα φύγω, δεν θα ξαναμιλήσω σχετικά με τον Άρη. Ο Άρης πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του. Να ευχαριστήσω όλους, είμαι κοντά σας”.

Για το πως θα προπονηθεί η ομάδα: “Ο κ. Λιάπης θα προπονήσει την ομάδα με την βοήθεια του κ. Καλαϊτίδη. Μέχρι την Κυριακή θα έχει βρεθεί ο επόμενος προπονητής”

Ο κ. Γιακουμίδης συμπλήρωσε: “Ο κ. Κάμπος είχε συμφωνήσει με τον Ερασιτέχνη και όχι με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ήταν απόφαση του Ερασιτέχνη η λύση της συνεργασίας”.

Για το αν έγινε ψηφοφορία για τις περιπτώσεις του Μπουγιουκλη ή των παικτών που έφυγαν, o κ.Οικονόμου απάντησε: “‘Όχι, ήταν απόφαση του ποδοσφαιρικού τμήματος”.

Ερώτηση στον Κάμπος για το αν υπήρχε περίπτωση και γνώριζε τον νόμο αν θα ερχόταν στην Ελλάδα και γιατί δεν ευχαρίστησε τον κ. Καλαιτίδη στην ομιλία του: “Δεν γνώριζα αυτό το θέμα. Πολλές φορές η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης.Το να μην μιλάς είναι εξυπνάδα και γνώση!”.

oikonomou_giakoumidisΓια το αν έχει δικαίωμα ομάδα που αντιμετώπισε ο Άρης να κάνει ένσταση: “Δεν υπάρχει οποιαδήποτε πιθανότητα.Οι ενστάσεις γίνονται για κάθε αγώνα εντός δύο ημερών. Ο Άρης δεν κινδυνεύει ούτε μία στο εκατομμύριο”, τόνισε ο κ. Χατζηιωάννου.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος πήρε τον λόγο για να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με το τι έγινε στην Καβάλα: “Στην Καβάλα έγιναν τεράστιες προσπάθειες προκειμένου ο κ. Κάμπος να καθοδηγήσει από τον πάγκο. Μέχρι το 42΄ήταν λίγα μέτρα πίσω, αλλά στο 42 τον απομάκρυνε και τον έστειλε στην κερκίδα. Ο διαιτητής ήταν κάθετος, ήταν αδύνατο να είναι στην τεχνική περιοχή”.

Ερώτηση στον κ. Χριστοφορίδη. Για το ενδεχόμενο να γίνει μέλος του AΣ Άρη: “Το εξετάσαμε αλλά τα θέματα θα ήταν πρακτικά. Ο κάθε διαιτητής θα μπορούσε να τον στείλει στην κερκίδα και να είχαμε αγωνιστικές συνέπειες. Θα χάναμε τα παιχνίδια στα δικαστήρια. Κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί το διαφορετικό. Το αποδέχτηκε και ο κ. Κάμπος”.

Για το αν αληθεύει ότι σκέφτηκε σοβαρά να κοουτσάρει από την κερκίδα, ο κ. Κάμπος τόνισε: “Αυτό ειπώθηκε σε μένα χθες. Θα ήθελα πολύ να μείνω στην ομάδα. Αλλά δεν εξαρτάται από μένα. Επειδή υπάρχει αυτός ο νόμος, πρέπει να το σεβαστώ. Δεν θα υπήρχε πρόβλημα να κοουτσάρω από την κερκίδα. Θα έκανα τις προπονήσεις. Οι ποδοσφαιριστές ξέρουν τι πρέπει να κάνουν”.

Ξεκίνησαν οι ερωτήσεις των εκπροσώπων τύπου

Ο εκπρόσωπος του κ. Καλαϊτζίδη, Γιώργος Γιακουμίδης, τόνισε: “Εκ μέρους του κ. Κάλας να ευχαριστήσω τον κ. Κάμπος για την προσφορά. Ήταν και δική μας επιθυμάι να συνεχίσει στν ομάδα. Η αποχώρηση του ήταν αναγκαστική. Μακάρι να ανταμώσουμε ξανά στο μέλλον”.

Ο λόγος στον πρόεδρο του ΑΣ, Τάσο Οικονόμου: “Αισθάνομαι μία μεγάλη ανακούφιση. Κι αυτό γιατί ακόμα ένα κύμα που μας έφερε από κάτω το ξεπεράσαμε. Από την αρχή της χρονιάς υπήρχαν προβλήματα που ξέραμε ότι θα μας προσφέρει το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Ελπίζω να είναι το τελευταίο πρόβλημα για να βρει το τμήμα το δρόμο του. Η ανακούφιση έγκειται στο γεγονός ότι θα μπορέσω πλέον να ασχοληθώ με τα προβλήματα των άλλων τμημάτων. Να ευχαριστήσω τον κ. Κωνσταντινίδη που ήταν καθοριστικός στο να βοηθήσει στο πρόβλημα που προέκυψε. Να ευχαριστήσω τον κ. Κάμπος για την προσφορά του. Ελπίζουμε και θέλουμε να συνεχιστεί μία συνεργασία έστω και από μακριά με τον κ. Κάμπος. Καλή συνέχεια και στο ποδοσφαιρικό μας τμήμα”.

“Δεν γίνεται να μας βαρύνει η υπογραφή στο συμβόλαιο του κ. Κάμπος γιατί δεν ήμασταν στη διοίκηση Γαλανού. Η αποχώρηση Κάμπος δεν έχει να κάνει με τον κ. Γαλανό που έφερε τον Κάμπος στην ομάδα, έγινε ότι μπορούσε νομικά για να παραμείνει στην ομάδα”, η επισήμανση του Σπύρου Χριστοφορίδη.

15.17: O λόγος στον κ. Κάμπος: “Δεν ήθελα να ήμουν εδώ σε αυτή τη θέση για να σας αποχαιρετήσω. Δεν ξέραμε για αυτό τον νόμο, αλλά από τη μεριά μου οι νόμοι πρέπει να υπάρχουν.Αν ήξεραν όλοι γι αυτό τον νόμο δεν θα ερχόμουν καν στην Ελλάδα.Οπότε πάνω σε αυτό όλο το κακό υπάρχει το θετικό ότι γύρισα στην Ελλάδα, στην χώρα που αγαπάω, να γνωρίσω και να ζήσω καλά πράγματα σε αυτή την μεγάλη ομάδα. Είναι περίεργο γιατί και τις δύο φορές που εργάστηκα στην Ελλάδα ήμουν πάντα χαρούμενος, ευτυχισμένος και νικητής γιατί όλοι ήταν δίπλα μου. Δεν δουλεύω μόνος μου. Έχω μόνο να ευχαριστήσω τον Θεό που επέστρεψα στην Ελλάδα. Το μόνο που θέλω να κάνε είναι να ευχαριστήσω. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Κι ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει το όνειρο μου και αν επιστρέψω στην Ελλάδα και να εργαστώ για το ποδόσφαιρο.Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γαλανό που με έφερε στην ομάδα, τον κ. Τοπαλίδη και όλα τα παιδιά που ήταν δίπλα του και δεν γνώριζα. Όλους τους δημοσιογράφους που ήταν δίπλα μου και στήριξαν την προσπάθεια μου. Τους ποδοσφαιριστές που δεν γνώριζα πριν. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον κόσμο του Άρη και όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά παντού. Κεφάλι ψηλά και ποτέ δεν ξέρεις, κάποια στιγμή ίσως επιστρέψω στην Ελλάδα”.

15.14 Ξεκίνησε η συνέντευξη τύπου με τον Σπύρο Χριστοφορίδη, να έχει τον λόγο: “Ήρθαμε για αν αποχαιρετήσουμε ένα φίλο. Εξαντλήσαμε μέχρι τις 1 το μεσημέρι όλες τις δυνατότητες για να παραμείνει στον πάγκο του Άρη. Ένα χαρτί που ήρθε από την ΕΠΟ στις 22 Δεκεμβρίου. Συγκεντρώθηκε ότι μπορούσε να συγκεντρωθεί. Ήρθε έγγραφο στις 16 του μηνός που απαγόρευε οποιαδήποτε ιδιότητα του κ. Κάμπος στον αγωνιστικό χώρο. Αναζητήθηκε να συμμετέχει ως έφορος του τμήματος, αλλά η ΕΠΟ ήταν ξεκάθαρη. Πρώτον θα κινδύνευε η ομάδα με οποιαδήποτε ενστάσεις και δεύτερον κάθε διαιτητής θα έστελνε τον κ. Κάμπος στην εξέδρα. Ο κ. Κάμπος πληρώθηκε τα δεδουλευμένα του και αφήνουμε την πόρτα ανοιχτή για συνεργασία στο μέλλον”.

To Top