Όλιβερ, ο… πιανίστας του Άρη! (video)

Από τα κολεγιόπαιδα που έχουν έρθει στον Άρη, αυτός που σίγουρα έχει ξεχωρίσει είναι ο Άντριαν Όλιβερ. Ήρθε ως σκόρερ, το έδειξε στο πρώτο παιχνίδι με την Ακαντέμικ, είχε όμως άσχημα ποσοστά στα δύο επόμενα φιλικά με Παρτιζάν και ΕΘΑ. Αναγνωρίζεται από όλους ότι θα κάνει αίσθηση… Το δείχνει και στο βίντεο, στο οποίο αποκαλύπτεται πως εκτός από μπάσκετ παίζει και πιάνο!

Σε ένα αφιέρωμα για τον κορυφαίο παίκτη της περιοχής Μπέι στη Καλιφόρνια ο δημοσιογράφος ξεκινάει το σπικάζ του λέγοντας πως ο Όλιβερ “γεννήθηκε για να παίζει μπάσκετ…”.

Αμέσως μετά ο παίκτης του Άρη εξηγεί πώς από μικρός έμαθε να παίζει μπάσκετ, όταν η μητέρα του του έστησε μια μικρή μπασκέτα στην αυλή του σπιτιού του στο Μοντέστο της Καλιφόρνια.

Ο προπονητής του στο Σαν Χοσέ Στέιτ, Τζορτζ Νέσμαν θεωρεί πως ο Όλιβερ “κατά την άποψή μου είναι από τους καλύτερους παίκτες μπάσκετ στην χώρα. Αυτούς που τους ενδιαφέρει, το γνωρίζουν αυτό”.

Στο αφιέρωμα γίνεται λόγος και για το ΝΒΑ και ότι σε πολλά παιχνίδια του Σαν Χοσέ Στέιτ υπήρχαν σκάουτερ και μάνατζερ ομάδων του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου. “Είναι συγκηνητικό αυτό για μένα, αλλά την ίδια στιγμή είναι κάτι που μου δίνει κίνητρο”, είπε ο Όλιβερ, που εν Ελλάδι του αποδόθηκε το παρατσούκλι “silk”, δηλαδή μετάξι, όμως μάλλον το συγκεκριμένο βίντεο δίνει ένα… καλύτερο.

Ο δημοσιογράφος που έκανε το συγκεκριμένο θέμα αποκαλύπτει πως ο Όλιβερ του δήλωσε ότι πέρα από το μπάσκετ έχει ταλέντο και αλλού και πάλι με τα χέρια του. Παίζει πιάνο!

Δείτε το βίντεο – αφιέρωμα στον Άντριαν Όλιβερ:

{youtube}1HX5V3AGmtU|560|315|1{/youtube}

To Top