Όλοι κάνουν follow! Εκτίναξη στα social media της Γιουβέντους λόγω Ρονάλντο

Η απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Γιουβέντους είχε θετικό αντίκτυπο και στους λογαριασμούς του συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με το που ανακοινώθηκε η μεταγραφή της χρονιάς, εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλοι ανά τον κόσμο αποφάσισαν να πατήσουν… follow στα επίσημα προφίλ των «μπιανκονέρι» στα social media.

Και είναι λογικό καθώς ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι ο πιο δημοφιλής αθλητής στον κόσμο και όλοι θέλουν να τον παρακολουθήσουν τα βήματά του στη νέα ομάδα του.

Συγκεκριμένα, στο instagram η Γιουβέντους κέρδισε 3,5 εκατομμύρια ακολούθους στο instagram φτάνοντας συνολικά τους 14,4 εκατομμύρια και ξεπερνώντας την Παρί Σεν Ζερμέν στη συγκεκριμένη λίστα.

Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό ότι στην προ Ρονάλντο εποχή, η «Γηραιά Κυρία» είχε κατά μέσο όρο 500.000 περισσότερους ακολούθους κάθε μήνα. Με τον Κριστιάνο αυτός ο αριθμός… εκτινάχθηκε στα 3,5 εκατομμύρια μόνο τον Ιούλιο.

Ανάλογη ήταν και η αύξηση των ακολούθων και στο facebook, αλλά και στο twitter, ενώ είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι στο επίσημο κανάλι της Γιουβέντους στο youtube υπήρξαν τον Ιούλιο 36,3 εκατομμύρια αναπαραγωγές (με βιντεάκια του Κριστιάνο προφανώς) την ώρα που από τον Ιανουάριο ως τον Ιούνιο οι προβολές ήταν μόλις… 18,3 εκατομμύρια!

To Top