“Όλοι κλαίμε για τον Άρη, αλλά κανείς δεν πάει στην κηδεία!”

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη Σωτήρης Καραμπέρης μίλησε για την σημερινή Γενική Συνέλευση της ΚΜΑ, θέτοντας παράλληλα κάποια ερωτήματα, σχετικά με το παιχνίδι της Κυριακής στα Χανιά με αντίπαλο τον Πλατανιά.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Αρχικά είπε:«Εγώ δεν έχω να πω κάτι για την Γενική Συνέλευση, έχω πει ξανά πως δεν έχουμε δει όλα τα σενάρια, πως ο Άρης μπορεί να τελειώσει. Ο Άρης έχει πεθάνει. Κανένας δεν πιστεύει, γιατί να κάνουμε τους μαχητές του Άρη. Θα ήθελα να πω δύο παραμέτρους από το παιχνίδι της Κυριακής. Μιλάμε παγκοσμίως για το fair play. Εφόσον τηρείται το fair play, γιατί οι παίκτες του Πλατανιά δεν κάθισαν να δεχθούν γκολ, από την στιγμή που το γκολ δεν ήταν κανονικό. Το άλλο ερώτημα είναι γιατί η Αστυνομία χτυπάει; Αν ο Μάνταλος χάνει τον έλεγχο ας αποβάλλει παίκτες, γιατί η Αστυνομία να μπαίνει στο γήπεδο και να χτυπάει τους παίκτες με ασπίδες. Μέχρι τώρα δεν έμπαιναν στα Πανεπιστήμια να πιάσουν ναρκομανείς και μπαίνουν στο γήπεδο; Και μια ερώτηση ακόμα. Ο Πλατινί λέει πως όλα τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια παρακολουθούνται. Γιατί δεν κάνει κάτι ανάλογο η ΕΠΟ; Όσο το ποδόσφαιρο διοικείται από αυτούς αυτά τα αποτελέσματα θα έχουμε».

Στην συνέχεια τόνισε:«Όλοι κλαίμε για τον Άρη, αλλά κανείς δεν πάει στην κηδεία! Είναι δυνατόν πρόεδρος να λέει τους παίκτες να πέσουν κάτω; Εμένα άλλα μου έμαθαν, όταν πήγαινα μικρός στο γήπεδο. Ο Άρης θα πρέπει να αναγεννηθεί από τα 100 χρόνια. Μακάρι να κάνουμε οκτώ νίκες, όλοι έχουμε μια κρυφή ελπίδα. Στην σημερινή Γενική Συνέλευση, πρέπει να λυθεί η ομηρία Άρη από τον Σκόρδα. Θέλουμε νέα διοίκηση, από έναν 40άρη και όλοι από πίσω του να βοηθήσουμε. Ακόμα και από την Γ? Εθνική, όλοι από την αρχή. Μόνοι παλιοί οι φίλαθλοι της ομάδας».

To Top