Όλοι μας γνωρίζουμε τι σημαίνει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ!

Καλημέρα σε όλους!
Χθες το απόγευμα πήραμε μια πολύ καλή νίκη που θα μας βοηθήσει σημαντικά για την συνέχεια. Είχαμε καιρό να κάνουμε μια εκτός έδρας νίκη και ήρθε σε πολύ καλό σημείο. Πλέον αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο για το τέλος της σεζόν μπαίνει σε καλό δρόμο, όμως, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος και να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί.

Στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό για τρία δεκάλεπτα παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ. Στο τέταρτο, όμως, ο αντίπαλός μας χρησιμοποίησε μια ζώνη που μας αποδιοργάνωσε και έτσι μειώθηκε η διαφορά. Σε εκείνο το σημείο όμως δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμά μας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι ευνοϊκό και μπορούμε αν είμαστε σοβαροί και δείξουμε το καλό μας πρόσωπο μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

verginis ilisiakosΤην ερχόμενη Τετάρτη έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Μπορεί να μην έχει την αίγλη του παρελθόντος όμως και για εμάς και για τον ΠΑΟΚ έχει μεγάλη σημασία.

Θα πρέπει να γεμίσει το γήπεδο και με την βοήθεια του κόσμου να φτάσουμε στη νίκη. Το σημαντικότερο είναι ότι έχουμε αρκετό καιρό να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι. Σε τέτοια ματς νικητής βγαίνει αυτός που το θέλει πιο πολύ. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι με καθαρό μυαλό και θα πρέπει να βγάλουμε τρομερή ενέργεια.

Είναι θετικό ότι ο Δημήτρης (Τσαλδάρης) επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο! Μας είχε λείψει στα παιχνίδια που ήταν τραυματίας. Πλέον έχει βρει έναν καλό ρυθμό και ελπίζω να συνεχίσει να μας βοηθάει έτσι. Η ομάδα έπαιξε χθες χωρίς τον Χρήστο (Ταπούτο). Κάθε απώλεια είναι σημαντική και μακάρι να τον έχουμε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top