Όλοι «ναι» στο προσκλητήριο! Κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι…

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη έριξαν το «σύνθημα». Αυτή τη φορά όχι στις κερκίδες, εκεί όπου έχουν γράψει ιστορία αμέτρητες φορές, αλλά σε ένα δύσκολο «γήπεδο», αυτό της οικονομικής κρίσης και των μεγάλων προβλημάτων του συλλόγου.

Ο κόσμος βγαίνει μπροστά… Η σύσταση επιτροπής σωτηρίας ή επιτροπής οικονομικής ενίσχυσης, όπως είναι η πιο αισιόδοξη και δυναμική ονομασία της, είναι γεγονός. Αυτές τις ώρες δεν έχουν σημασία τα ονόματα και οι τίτλοι. Σημασία έχουν οι πράξεις και αυτές στην προκειμένη περίπτωση «ερμηνεύονται» με χρήματα και οικονομική ενίσχυση.

Την επιτροπή συγκροτούν οι Σταύρος Λαμπριάκος, Αλέκος Κατσιαούνης, ένας εκπρόσωπος από κάθε σύνδεσμο (Super 3, Ιερολοχίτες) και οι Μιχάλης Στεργιόπουλος και Στάθης Ρούσσος ως εκπρόσωποι των Αρειανών επιχειρηματιών.

Το κάλεσμα-μήνυμα-σύνθημα είναι σαφές όπως εκφράστηκε στην κοινή ανακοίνωση των οπαδών:

«Καλούμε όλους τους επιφανείς Αρειανούς , που έχουν εκφράσει την αγάπη και το ενδιαφέρον τους , να κάνουν τα λόγια πράξη.

Από αύριο Δευτέρα και ώρα 17.30 – 22.00, θα λειτουργεί στα γραφεία της Π.Α.Ε ΑΡΗΣ η επιτροπή με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων».

Από σήμερα Δευτέρα σε αυτό το προσκλητήριο πρέπει όλοι να δώσουν το παρών στο προσκλητήριο αυτό. Κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι…

Ο στόχος εκφράστηκε με σαφήνεια: «Με δικιά μας πρωτοβουλία συστήθηκε μια Επιτροπή Οικονομικής Ενίσχυσης με αποκλειστικό σκοπό την επιβίωση της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας και τη διατήρηση του υπάρχοντος ρόστερ και σε καμία περίπτωση την εμπλοκή μας με τα διοικητικά», όπως σημείωσαν οι οργανωμένοι στην ανακοίνωσή τους.

Πρώτη ενέργεια, λοιπόν, να συγκεντρωθούν χρήματα-οξυγόνο. Στη συνέχεια η διαχείρισή τους με την άμεση καταβολή σε παίκτες, ώστε να διατηρηθεί το ρόστερ, να υπάρχει ομάδα.

Η συνέχεια προβλέπει άμεσα την έκδοση διαρκείας ώστε να υπάρχει χειροπιαστή ανταπόκριση. Τα ταμεία να «ζωντανέψουν», να κινηθεί ο σύλλογος και πάλι.

Η επιβίωση είναι το μεγάλο στοίχημα το οποίο δεν πρέπει να χαθεί. Με την συμμετοχή ΟΛΩΝ!

 

To Top