Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στο Παλέ!

Το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Τετάρτης θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, όμως ο κόσμος του Άρη έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την ομάδα του σήμερα το απόγευμα. Η προπόνηση στις 19.00 είναι ανοικτή για όλους τους φιλάθλους, που θα μπορέσουν να δουν και τα τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Ντομινίκ Τζέιμς και Ματέι Κρούσιτς.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και οι παίκτες του περιμένουν τον κόσμο στο Αλεξάνδρειο. Είναι έτοιμοι να υπογράψουν αυτόγραφα, να φωτογραφηθούν με τον κόσμο, να μιλήσουν στους φιλάθλους για την πολύ δύσκολη προσπάθεια στην οποία συμμετέχουν και φυσικά να γνωρίσουν και αυτοί την ποιότητα των φιλάθλων του Άρη.

Η ομάδα θέλει να έρθει πιο κοντά στον κόσμο της και οι φίλαθλοι καλό είναι να πάνε σήμερα στο Αλεξάνδρειο, για να δώσουν ψυχολογική ώθηση στους παίκτες και το τεχνικό τιμ ενόψει του πολύ δύσκολου ξεκινήματος. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να έχει να αντιμετωπίσει μια καινούρια, νεανική ομάδα μέσα σε τέσσερις μέρες δύο εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων αυτή την εποχή! Τετάρτη με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο, Σάββατο με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

To Top