ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Μίκρα το Σάββατο για το πρώτο ματς της χρονιάς

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Άρη προετοιμάζεται για το πρώτο της επίσημο παιχνίδι (μετά από εκείνο στο Λιγκ Καπ, όπου συμμετείχε με την εφηβική ομάδα) στη φετινή Volleyleague το Σάββατο 31/10 κόντρα στη Λαμία και ο κόσμος θα πρέπει να δώσει βροντερό παρών στη Μίκρα!

Η προσπάθεια, που γίνεται τους τελευταίους μήνες στο εν λόγω τμήμα είναι αξιέπαινη, αν σκεφτεί κανείς πόσους σκοπέλους χρειάστηκε να ξεπεράσει για να μπορέσει να παραμείνει “ζωντανό”. Η λύση δόθηκε την τελευταία στιγμή από τον Γιάννη Ψηφίδη, που ανέλαβε πρόεδρος, αλλά και από ανθρώπους, οι οποίοι είναι κοντά στο τμήμα και βοηθούν οικονομικά.

Ο Γιάννης Μέλκας κατάφερε να κρατήσει ενωμένους τους παίκτες του στις δύσκολες στιγμές και πλέον άπαντες δηλώνουν έτοιμοι να διεκδικήσουν το πρώτο φετινό τρίποντο.

Ο κόσμος της ομάδας θα πρέπει να βρεθεί το Σάββατο 31/10 στις 18:00 στο κλειστό της Μίκρας και να γεμίσει το γήπεδο. Άλλωστε, είναι το μόνο τμήμα του συλλόγου που αγωνίζεται εκείνη την ημέρα στη Θεσσαλονίκη, από την στιγμή που το μπάσκετ παίζει στο Λαύριο και το ποδόσφαιρο την Κυριακή 1/11 στον Νέστο.

To Top