ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλοι πάνω στον Σανικίτζε για την όσο πιο άμεση επιστροφή του στην δράση

Στον Βίκτορ Σανικίτζε πέφτει το βάρος στις προπονήσεις του Άρη προκειμένου καταρχήν ο Γεωργιανός να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ικανός να αγωνιστεί και σε δεύτερη φάση να μάθει τα συστήματα και τον ρόλο του στην ομάδα. Στόχος να προλάβει να παίξει έστω στο τελευταίο φιλικό με την Στεάουα στο Βουκουρέστι.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο Άρης έχει πρόβλημα στην δημιουργία, στο επιθετικό του κομμάτι, πρόβλημα που δημιουργείται επειδή δεν “διαβάζουν” σωστά το παιχνίδι οι περισσότεροι παίκτες του ακόμα. Η προσθήκη Σανικίτζε είναι πάρα πολύ πιθανό να βοηθήσει στη λύση αυτού του προβλήματος, διότι ο Γεωργιανός είναι παίκτης που πέρα από την εμπειρία του σε υψηλό επίπεδο, μπορεί να “διαβάζει” και να δημιουργεί από την θέση “4”.

Υπάρχουν πιθανότητες για να προλάβει τον αγώνα με την Στεάουα στις 28 Σεπτεμβρίου στο Βουκουρέστι, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα ρισκάρει ο Δημήτρης Πρίφτης να τον ρίξει στο παρκέ, αν δεν είναι 100% έτοιμος, διότι είναι τέτοιος ο τραυματισμός και το σημείο που εύκολα μπορεί να υποτροπιάσει.

To Top