ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όλοι “φώναξαν” παρών ενόψει Νέστου

Χωρίς προβλήματα έβγαλαν τη σημερινή, απογευματινή προπόνηση οι Σαμαράς, Κωνσταντινίδης και Καπνίδης, με τον Νίκο Αναστόπουλο να μην έχει στη διάθεσή του για το κυριακάτικο ματς μόνο τον τιμωρημένο Μελισσά.

Όπως ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κίτρινων»:

«Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με το Νέστο Χρυσούπολης (06/03, 15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Αναστόπουλος, είδε με ικανοποίηση τόσο τους μέχρι πρότινος τραυματίες Δημήτρη Σαμαρά και Βασίλη Κωνσταντινίδη όσο και τον Αντώνη Καπνίδη, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση, να συμμετέχουν χωρίς πρόβλημα στο σημερινό προπονητικό πρόγραμμα.

Να θυμίσουμε ότι στον αγώνα με την ομάδα της Καβάλας θα απουσιάσει ο Πασχάλης Μελισσάς, που αποβλήθηκε στο ματς της περασμένης Κυριακής με την Α.Π.Ε. Λαγκαδά, ενώ στον αντίποδα επιστρέφει ο Νίκος Τσουμάνης, που εξέτισε την ποινή του.

Για αύριο, Παρασκευή, υπάρχει προγραμματισμένη και πάλι απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», ενώ πριν από την διεξαγωγή της θα διοργανωθεί η καθιερωμένη εβδομαδιαία Media Day».

To Top