Όλος ο Άρης κοστίζει όσο ο… Μιγκέλ Ρόσα!

Στο χορτάρι του Κλεάνθης Βικελίδης ήταν γνωστό ότι λόγω των πολλών απουσιών για τις εθνικές ομάδες και των αγωνιστικών υποχρεώσεων που υπάρχουν, τα μεγάλα αστέρια της Μπενφίκα δεν θα έδιναν το παρών. Όπως και ο Ζόρζε Χέσους.

Όπως σημειώναμε: “Νεαροί παίκτες, ταλέντα από την Μπενφίκα Β και παίκτες που είναι στην… έξοδο θα αγωνιστούν κόντρα στον Άρη. Οι Πορτογάλοι αποφάσισαν να αφήσουν στην Λισαβόνα όλα τα αστέρια τους, προκειμένου να ξεκουραστούν και να χρησιμοποιηθούν στο φιλικό της Τετάρτης με την Μπέτις.

Αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος που η Μπενφίκα αποφάσισε να κρατήσει πίσω τους βασικούς της παίκτες, γιατί ο Ζόρζε Χέσους θέλει να τους χρησιμοποιήσει στο πολύ δυνατό φιλικό της Τετάρτης στο Πορτιμάο με την Μπέτις, το οποίο θα είναι το πιο δυνατό τεστ πριν την έναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ”.

Παρόλα αυτά ακόμη και με αυτήν την εικόνα, η Μπενφίκα Β απέδειξε ότι όχι μόνο διαθέτει ένα υλικό που θα μπορούσε άνετα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική Σούπερ λίγκα, αλλά το ρόστερ της αξίζει πολλά εκατομμύρια ευρώ, τα οποία ούτε στον… ύπνο τους δεν μπορούν να ακουμπήσουν οι ελληνικές ομάδες, πόσο μάλλον ο Άρης του σήμερα. Σύμφωνα με τα όσα έλεγαν οι ίδιοι οι άνθρωποι της Μπενφίκα, το μπάτζετ της Μπενφίκα Β είναι πάνω από 7.000.000 ευρώ.

Είναι χαρακτηριστικό π.χ. ότι ο Μιγκέλ Ρόσα, ο σκόρερ του μοναδικού γκολ της Μπενφίκα που έκρινε το φιλικό, κοστίζει 1.500.000 ευρώ! Δηλαδή 200.000 ευρώ περισσότερο από όσο το μπάτζετ όλου του Άρη (1.300.000 ευρώ), γεγονός που δείχνει πολλά.

Υψηλή η αξία και άλλων παικτών όπως π.χ. των Κάρολε (600.000 ευρώ), Πιμέντα (550.000 ευρώ) ή του Μβομ (300.000 ευρώ).

To Top