ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλος ο Άρης μια αγκαλιά για τον Λούμορ! Στήριξη στο απίστευτο δράμα του

Ένα σοκ βίωσε χθες το νέο απόκτημα του Άρη Λούμορ, αλλά και όλη η κιτρινόμαυρη οικογένεια. Ο Γκανέζος διεθνής αμυντικός πληροφορήθηκε σοκαρισμένος την απώλεια του νεογέννητου παιδιού του, ένα μωράκι τεσσάρων εβδομάδων! Ένα θλιβερό περιστατικό που σημάδεψε την οικογένεια του Λούμορ και φυσικά τους κιτρινόμαυρους.

Όπως σημειώσαμε χθες και λίγο πριν υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Άρη, ο Λούμορ δέχθηκε τηλεφώνημα από την σύζυγό του, από την Γκάνα, η οποία του μετέφερε την τραγική είδηση του θανάτου του μόλις τέσαρων εβδομάδων μωρού τους! Το μωράκι ήταν στο νοσοκομείο σε θερμοκοιτίδα λόγω αναπνευστικών προβλημάτων και τελικά κατέληξε χθες.

Ο Λούμορ δεν μπορούσε να πιστέψει το απίστευτο και σκληρό μήνυμα της μοίρας, αλλά παρά το σοκ, ζήτησε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και στην συνέχεια να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Η αντίδραση της οικογένειας του Άρη άμεση και ανθρώπινη από την πρώτη στιγμή. Τόσο ο Θόδωρος Καρυπίδης, όσο και ο Αγησίλαος Τουμαζάτος, όπως και όλη η ΠΑΕ στάθηκαν δίπλα του και στέκονται με κάθε τρόπο στο απίστευτο οικογενειακό δράμα που βιώνει.

Ακολούθησαν ανακοινώσεις, αναρτήσεις, μηνύματα που καταγράφουν το μέγεθος της συμπαράστασης. Όλοι είναι στο πλευρό του…

Όπως είναι γνωστό μετά τις υπογραφές, ο Λούμορ πέταξε για την Γκάνα για να βρεθεί κοντά στη γυναίκα του, με τον Καρυπίδη να του διαμηνύει ότι είναι στο πλευρό του για ότι χρειαστεί.

To Top