«Όλος ο σχεδιασμός στον Άρη ήταν ένα λάθος»

Αποτέλεσμα ενός κακού σχεδιασμού, από την αρχή της σεζόν είναι η εικόνα που παρουσιάζει ο Άρης στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

Αναλυτικά

-Για το παιχνίδι με το ΠΑΟΚ:

«Σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει ένταση. Ήταν κάτι διαφορετικό διότι ο Άρης έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή και υπερέβαλε στον αγωνιστικό χώρο αλλά, όταν καίγεσαι υπερβάλεις. Πάντως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν κερδίζεις πάντα με τη δύναμη».

-Για την υπερβολική δύναμη και τις μονομαχίες:

«Σίγουρα είναι λάθος. Άλλα όταν παίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι είναι πολλά και όχι μονό το γόητρο. Σε τέτοια παιχνίδια χωρίς να το θέλεις παίζεις πιο δυνατά χωρίς να το θέλεις. Το χειρότερο απ’ όλα όμως είναι οι δηλώσεις μετά τον αγώνα. Δεν βοηθάει καθόλου ίσα-ίσα που κάνει την κατάσταση χειρότερη».

-Για την πορεία του Άρη:

«Πέρσι έγινε ένας κακός σχεδιασμός γιατί αποφασίστηκε κάποιες ομάδες να μην πάρουν παίκτες. Ο Άρης είχε κάποια προβλήματα με την διαιτησία στα περσινά ματς και όταν η ομάδα δεν νικούσε έφευγαν οι προπονητές. Η ομάδα ήταν προβληματική και αντί να ενισχυθεί το καλοκαίρι, έγινε πιο αδύναμη. Και τελευταία στιγμή δεν γίνεται τίποτα. Η ομάδα δεν έδειξε καμία βελτίωση. Ο Άρης δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο όταν έχει την μπάλα στην κατοχή του. Επίσης δεν έχει ταχύτητα για να βγει στην αντεπίθεση. Όλος ο σχεδιασμός φέτος ήταν λάθος, με αποτέλεσμα να είναι μια κακή ομάδα».

To Top