ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλο και πιο κοντά στον Άρη ο Αρίμπας

Η ενίσχυση του Άρη στο κέντρο της άμυνας είναι επιτακτική και μετά την απόκτηση του Φαμπιάνο Λέισμαν, οι κίτρινοι φαίνεται να έχουν μπει δυνατά για να φέρουν στη Θεσσαλονίκη και τον Αλεχάντρο Αρίμπας.

Ο 32χρονος Ισπανός στόπερ τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα της Οβιέδο στη β’ κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Συνολικά στην καριέρα του μετράει 172 ματς, ενώ έχει παίξει και στο Μεξικό για λογαριασμό της Πούμας για να επιστρέψει ξανά στην Ισπανία και να παίξει στην παραπάνω ομάδα.

Ο Άρης έχει καταθέσει πρόταση στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος φαίνεται να την εξετάζει προσεκτικά με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχει ταύτιση στο οικονομικό, αλλά θα πρέπει πρώτα ο Αρίμπας να ρυθμίσει κάποιες εκκρεμότητες που έχει με τη Ρεάλ Οβιέδο ώστε στη συνέχεια να αποχωρήσει.

Την ίδια στιγμή, προχθεσινό δημοσίευμα έκανε λόγο πως η μεταγραφή του Αρίμπας στον Άρη χάλασε για 150.000 ευρώ, κάτι τέτοιο όμως δεν επιβεβαιώνεται. Οι άνθρωποι του Άρη πιέζουν για να πάρουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μια απάντηση από τον Ισπανό, καθώς δεν θέλουν να χάσουν κι άλλο χρόνο. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Αρίμπας θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κίτρινους.

To Top