ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Όλο το βάρος μιας απόφασης πάνω στον Μποχωριδη

Ο Παναθηναϊκός θέλει την επιστροφή του Λευτέρη Μποχωρίδη για την τελευταία θέση του ρόστερ, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να επιθυμεί την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ. Ο διεθνής γκαρντ είναι αυτός που έχει όλο το βάρος της απόφασης για το μέλλον του.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο σοβαρός τραυματισμός του Γιάννη Αθηναίου έβαλε τον Παναθηναϊκό στη διαδικασία να βγει ξανά στην αγορά για γκαρντ και έκανε πρόταση στον Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο τελευταίος είναι τυπικά ελεύθερος (όπως υποστηρίζει ο ίδιος) αλλά έχοντας συμφωνήσει προφορικά με τον Άρη συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας από την πρώτη στιγμή, όπως έγινε και χθες, αποτελώντας μια επιλογή του Σούλη Μαρκόπουλου για το ρόστερ της νέας σεζόν.

Στον Άρη θεωρούν ότι ο Μποχωρίδης έχει ακόμα συμβόλαιο, μιας και δεν κατέβαλλε το «buy out» των 15.000 ευρώ μέχρι τις 25 Αυγούστου, έχοντας μάλιστα δώσει συναλλαγματικές τόσο στον παίκτη, όσο και στον ατζέντη του την ίδια ώρα που ο διεθνής γκαρντ θεωρεί ότι είναι ελεύθερος.

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε από τον Μποχωρίδη να απαντήσει άμεσα και η “καυτή πατάτα” πλέον είναι στα χέρια του καλαθοσφαιριστή, ο οποίος θα σηκώσει το βάρος μιας απόφασης.

Εφόσον ο Μποχωρίδης αποφασίσει να αποχωρήσει από τον Άρη, οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να κινηθούν άμεσα για την κάλυψη της θέσης του από μια δεξαμενή παικτών στην λογική της άρσης του ban.

To Top