ΜΠΑΣΚΕΤ

Όλο το βάρος πέφτει στην παραμονή Μποχωρίδη

Η διατηρήση του Λευτέρη Μποχωρίδη στο ρόστερ του Άρη είναι η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα, σε ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, για τη διοίκηση του Δημήτρη Γουλιέλμου και για τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Με τον διεθνή γκαρντ που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα γιατί σήμερα ξεκινάει προπονήσεις με την Εθνική ομάδα, έγιναν την προηγούμενη βδομάδα συναντήσεις στο Αλεξάνδρειο και εκεί του αναλύθηκε σε μεγάλο βαθμό το πλάνο των κίτρινων για την επόμενη χρονιά και όχι μόνο.

Ο Μποχωρίδης είναι θετικός στην παραμονή του στον Άρη, αλλά προς το παρόν απόφαση δεν έχει πάρει και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να την πάρει μετά τους αγώνες της Εθνικής ομάδας, αρχές Ιουλίου.

Είναι επίσης γεγονός ότι δέχεται πρέσινγκ από τον Προμηθέα, θέλει ωστόσο να ζυγίσει και τυχόν άλλες προτάσεις που θα προκύψουν, ωστόσο ο Άρης παραμένει στο μυαλό του, γιατί ξέρει τι μπορεί να του προσφέρουν οι κίτρινοι σε ότι αφορά στο κομμάτι του μπάσκετ. Πρωταγωνιστικό ρόλο, σημείο αναφοράς της ομάδας, αρχηγός σε ένα γνώριμο περιβάλλον, με έναν προπονητή που τον έχει αναδείξει.

Προτεραιότητα είναι για τον Άρη και ο Γκάρι Μπελ, με τον οποίο επίσης οι κίτρινοι βρίσκονται σε επαφές και έχουν καταθέσει και οικονομική προσφορά για την επόμενη χρονιά.

To Top