“Kαλύτερος ο Άρης, δεν έχει τύχη στην Καβάλα ο Πανσερραϊκός αν παίξει όπως στο Χαριλάου”

O προπονητής του επόμενου αντιπάλου του Άρη, Έβρου Σουφλίου, Βασίλης Τσιομλεκίδης μίλησε για τις διαφορές της ομάδας του με τον Άρη, ενώ έχρισε ως φαβορί μέχρι στιγμής για άνοδο τον Πανσερραϊκό, αλλά καλύτερη ομάδα τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλ. Μετρόπολις”:

Για το μπάτζετ της ομάδας του: “Έχουμε ένα να μπάτζετ γύρω στις 70.000 ευρώ. Ενδεικτικά κατά μέσο όρο ένας ποδοσφαιριστής μας που πληρώνεται παίρνει γύρω στα 4.000 τον χρόνο.Γύρω στα 400-500 ευρώ το μήνα. Ο Άρης είναι λογικό να έχει ένα μεγάλο μπάτζετ, είναι τεράστιο σωματείο με άλλη δυναμική. Μόνο τη NOVA να βάλει κανείς είναι αρκετό. Εδώ η Καβάλα έχει άνοιγμα 60.000 ευρώ. Ζορίζεται ακόμα και μία ομάδα όπως η Καβάλα, που έχει ιστορία, οπότε είναι λογικό να ζοριζόμαστε εμείς πολύ”.

Για την μάχη της ανόδου: “Η αίσθηση μου είναι ότι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση είναι ο Άρης.Έχει το πρωτάθλημα στα χέρια του όμως ο Πανσερραϊκός. Αλλά με εμφάνιση σαν αυτή στο Χαριλάου δεν έχει τύχη στην Καβάλα.Όλο το πακέτο και την ποιότητα την έχει ο Άρης, αλλά το πλεονέκτημα ο Πανσερραϊκός”

To Top