Όλο το παρασκήνιο της κρίσης στο PRESSARIS: Από την εμπλοκή στην έξοδο

Η κρίση στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη εκτονώθηκε μέσω διαβούλευσης των παικτών στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου παρουσία του Αγαπητού Αμπελά. Το στέλεχος της ΠΑΕ, υπεύθυνος σε αγωνιστικά θέματα συζήτησε για αρκετές ώρες με αντιπροσωπία των παικτών. Μέσα από την συζήτηση ξεπεράστηκαν και οι τελευταίες επιφυλάξεις, γεγονός πού άνοιξε τον δρόμο για επιστροφή τους στις προπονήσεις. 
 
Τους παίκτες εκπροσώπησαν σχεδόν όλοι οι Έλληνες, ενώ από την πλευρά των ξένων συμμετείχαν στις συζητήσεις κυρίως οι Ούμπιντες, Νέτο. Η άποψη που επικράτησε στα αποδυτήρια του Νέου Ρυσίου ήταν πως η κατάσταση πρέπει να εκτονωθεί με κάθε τρόπο, αλλά και να δοθεί οριστική λύση στο οικονομικό προκειμένου η ομάδα να συνεχίζει απερίσπαστη του έργο της.

Να μην φτάσουν στα άκρα

 Όσα ερωτηματικά, ή επιφυλάξεις υπήρξαν το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχουν ξεπεραστεί σε συνδυασμό με την ενημέρωση που είχαν από επίσημα χείλη το βράδυ της Δευτέρας. Η αποχή ως μέτρο πίεσης έδωσε δημόσια την διάσταση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές και δεν ήταν λίγοι αυτοί που παραδέχτηκαν πως δεν υπάρχει λόγος να φτάσουν στα άκρα με τους διοικούντες.

 Διαπραγμάτευση σε προσωπικό επίπεδο

 Από τη στιγμή που δόθηκε «τέλος του συναγερμού» θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες διαβουλεύσεις σε προσωπικό επίπεδο με όλους όσους ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας, σε μια προσπάθεια να ξεπεραστεί οριστικά το «αγκάθι» των καθυστερήσεων ενόψει αδειοδότησης. Οι παίκτες συμφώνησαν να διαπραγματευθούν τον τρόπο καταβολή των χρημάτων που τους οφείλονται, ενώ φαίνεται να κερδίζει έδαφος η πρόταση για αποπληρωμή σε τρεις δόσεις.  
 
Η στάση του Τόχα

Το ευχάριστο στη προκειμένη περίπτωση είναι ευθυγράμμιση όλων με σκοπό να εκτονωθεί η κρίση, αλλά και να επέλθει ηρεμία που τόσο ανάγκη έχει αυτή την εποχή ο σύλλογος. Πρέπει να σημειωθεί ότι με τις αποφάσεις των συμπαικτών του ευθυγραμμίστηκε και ο Κάρλος Τόχα, ενέργεια που ίσως αλλάξει το άσχημο κλίμα που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο 48ωρο σε βάρος του Κολομβιανού.   

  Ικανοποιημένος ο Μασάδο

 Ο Μανουέλ Μασάδο κράτησε αποστάσεις όλο αυτό το διάστημα από την ώρα που δημοσιοποιήθηκε το πρόβλημα. Ο Πορτογάλος θέλησε να κρατήσει ίσες αποστάσεις δίχως να κρύβει τον προβληματισμό, αλλά και την ανησυχία του, εν μέσω αγνωστικών υποχρεώσεων. Ο 57χρονος υποδέχτηκε με ικανοποίηση την απόφαση των παικτών για επιστροφή στις προπονήσεις, μίλησε μαζί τους, ενώ ενημερώθηκε επι παντός επιστητού για τα όσα διαμηνύθηκαν εντός αποδυτηρίων από τον Αγαπητό Αμπελά.
 
Γιατί δεν προπονήθηκαν

Φυσικά, μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί γιατί δεν προπονήθηκαν οι παίκτες. Η προπόνηση δεν έγινε για τον απλό λόγο ότι η συζήτηση στα αποδυτήρια κράτησε περίπου δυο ώρες. Μετά από αυτήν οι παίκτες ήθελαν να εκδοθεί  η κοινή τους ανακοίνωση για να ξεκαθαριστούν πλήρως οι προθέσεις τους. Προτιμήθηκε, δηλαδή να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση προς κάθε κατεύθυνση και με δεδομένο ότι πέρασε η μέρα, να ξεκινήσουν από την Τετάρτη την επιχείρηση-Ολυμπιακός με καθαρό μυαλό.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top