Όμιλος Ελλάδας: Στο… κόλπο της πρόκρισης και η Φινλανδία, 2-0 τη Βοσνία

Με δύο τέρματα του Πούκι η Φινλανδία επικράτησε 2-0 της Βοσνίας και έπιασε κορυφή στον όμιλo που βρίσκεται και η Ελλάδα μαζί με την Ιταλία, έχοντας έξι βαθμούς.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Σέχιτς έσωσε τη Βοσνία από μεγαλύτερο σκορ. Με τον Πούκι να σκοράρει δύο φορές, η Φινλανδία καθάρισε στο δεύτερο μέρος τη Βοσνία και πλέον έφερε σε δεινή θέση τον Έντιν Ντζέκο και την παρέα του, ως προς την πρόκριση στα τελικά του EURO.

O Tεέμου Πούκι με τα δύο τέρματα του κατόρθωσε να στείλει στην κορυφή με έξι πόντους (και αγώνα περισσότερο την Φινλανδία) αφού σκόραρε μετά από ασίστ του Καμαρά στο 56’ και του Ρόμπιν Λουντ στο 68’ όταν με υπέροχο πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ο Σέχιτς έκανε σωρεία επεμβάσεων για να κρατήσει το σκορ σε αξιοπρεπή επίπεδα, ενώ ο Ντζέκο στο 77’ με κεφαλιά σε κενή εστία, δεν μπόρεσε να ξαναβάλει στο ματς την Βοσνία.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Αρμενία δεν είχε δυσκολίες απέναντι στο Λιχτενστάιν και επικράτησε με 3-0 με γκολ των Γκαζαριάν στο 2΄, Καρπετιάν στο 18’ ενώ το σκορ έκλεισε στο 90+1’ ο Μπαρσεγκιάν.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου:

Αρμενία – Λιχτενστάιν 3-0
(2’ Γκαζαριάν, 18’ Καρπετιάν, 90+1’ Μπαρσεγκιάν)

Φινλανδία – Βοσνία 2-0
(56’, 68’ Πούκι)

Ελλάδα – Ιταλία (21:45)

Η βαθμολογία:
Ιταλία 6
Φινλανδία 6
Ελλάδα 4
Βοσνία 4
Αρμενία 3
Λιχτενστάιν 0

To Top