Όνειρο του… Ηρακλή ο Άρης!

Ένας… Ηρακλής ετοιμάζεται να αποτελέσει ένα από τα “όπλα” του νέου Άρη. Ο Ανδρέας Ηρακλής ο οποίος από την Καλλιθέα μετακόμισε στους κίτρινους, δηλώνει έτοιμος για το άλμα στη καριέρα του, δεν φοβάται τα δύσκολα και δηλώνει αποφασισμένος για μια θετική χρονιά.

Ο Ηρακλής, παραχώρησε συνέντευξη στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού. Αναλυτικά:

-Ανδρέα πως περνούν οι μέρες, εδώ στο Πράτο;
«Περνούν με πολύ δουλειά, αποκλειστικά με ποδόσφαιρο. Οι συνθήκες είναι ιδανικές και δουλεύουμε κάθε μέρα πάρα πολύ, ώστε σε λίγες ημέρες ν΄ αρχίσει να φαίνεται η δουλειά».

-Οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον Αρη;
«Από μικρός ήταν όνειρό μου να καταφέρω ν΄ αγωνιστώ κάποτε σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Αρης! Είναι, λοιπόν, μεγάλη εμπειρία για μένα. Πλέον, βρίσκομαι εδώ για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

-Αντιλαμβάνεσαι ότι λόγω του επιθέτου σου, δημιουργούνται περίεργοι συνειρμοί. Ενας Ηρακλής στον Αρη;
«Εντάξει, τι να πω γι αυτό. Πιστεύω πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα».

-Η φανέλα σου τι θα γράφει;
«Ηρακλής. Αυτό είναι το επίθετό μου»

-Από τα παιδιά που βρήκες εδώ στον Αρη, γνώριζες κανέναν;
«Τον Παντίδο ήξερα πιο πολύ, τον Καπετάνο με τον οποίο ήμασταν μαζί στον Πανιώνιο, όπως και με τον Καζναφέρη έχουμε γνωριστεί στο παρελθόν. Εντάξει, όλα τα παιδιά είναι μικρά σε ηλικία, το κλίμα είναι οικογενειακό και όλα μοιάζουν υπέροχα»

-Θέλεις να μας πεις δυο λόγια για σένα; Πως ξεκίνησες το ποδόσφαιρο και την πορεία σου μέσα στο χρόνο;
« Λόγω δουλειάς του πατέρα μου, πήγαινα σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Ημουνα και στην Κύπρο πολλά χρόνια. Εχω περάσει, λοιπόν, από πολλές ομάδες. Ουσιαστικά ξεκίνησα από τον Αίαντα Ταύρου στη Δ΄ εθνική, μετά ήρθε ο Πανιώνιος για έναν χρόνο, χωρίς να πάρω τις βοήθειες που θα μπορούσα να έχω. Την επόμενη χρονιά με δώσανε δανεικό στο Κορωπί, κάνοντας εκεί 16 παιχνίδια, μετά πάλι δανεικός στην Καλλιθέα. Εκεί έκανα συμβόλαιο για δύο χρόνια και πλέον στον Αρη».

0

To Top