“Όπλα” το 44, αλλά και τα εισιτήρια των αγώνων για το άρθρο 99

Συνεχίζεται η προσπάθεια να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένος ο φάκελος της ΠΑΕ Άρης που θα κατατεθεί στο δικαστήριο μέχρι την Παρασκευή για το άρθρο 99.

Την περασμένη Παρασκευή εκδικάσθηκε το αίτημα υπαγωγής της ΠΑΕ στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, οι κίτρινοι είχαν μια σειρά από ισχυρά χαρτιά να επιδείξουν, ωστόσο το δικαστήριο ζήτησε επιπροσθέτως κάποια έγγραφα που να αποδεικνύουν τη βιωσιμότητα της εταιρείαςκαι την εισροή κεφαλαίων.

«Το τελευταίο διάστημα τα δικαστήρια εξετάζουν πολύ προσεκτικά τα αιτήματα υπαγωγής των Ανωνύμων Εταιρίων στο άρθρο του Πτωχευτικού Κώδικα», εξηγούν στον Αρη που έχουν την δυνατότητα μέχρι την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου (μέχρι τις 12 το μεσημέρι) να παραδώσουν τα συμπληρωματικά στοιχεία που έλειπαν από τον φάκελο.

Ήδη υπάρχει ανοιχτή γραμμή ανάμεσα στους νομικούς του Άρη και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, προκειμένου να συμπληρωθούν σημαντικά στοιχεία. Το ένα έχει να κάνει με το άρθρο 44. Μία από τις ερωτήσεις της έδρας, ήταν το κατά πόσο τηρήθηκε η διαδικασία με το άρθρο 44 και εάν υπήρξαν  ενστάσεις από τη ΦΙΦΑ. Οι κίτρινοι «απαντούν» με τις συμφωνίες των Μπασίρ και Κνόπερ οι οποίες ικανοποίησαν απόλυτα την παγκόσμια ομοσπονδία!

Οι δύο ξένοι ποδοσφαιριστές εντάχθηκαν στον φάκελο του άρθρου 44, για το οποίο απομένει ακόμη μία δόση (αυτή του Οκτωβρίου του 2014), ώστε να κλείσει οριστικά το θέμα αυτό. Άλλωστε ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα με την ΦΙΦΑ στο θέμα αυτό.

Ακόμη στα χέρια των δικηγόρων είναι οι συμβάεις με τη Nova και το ΟΠΑΠ που βεβαιώνουν τα έσοδα που αναμένονται στην ΠΑΕ. Παράλληλα, οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν ήδη ετοιμάσει τη λίστα με τα εισιτήρια στο Κλ. Βικελίδης, (σημειώθηκε μάλιστα ρεκόρ φέτος την Κυριακή με τον Πλατανιά, ενώ δεν έγιναν τα λεγόμενα ντέρμπι και “εμπορικά” παιχνίδια), ενώ υπάρχει αναμονή των εγγράφων για επικείμενες χορηγίες.

Η διορία για την κατάθεση του συμπληρωματικού αυτού φακέλου, λήγει την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι, όμως δεν αποκλείεται παράταση τριών ωρών (εώς τις 3), προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

To Top