ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Όπλο” στα χέρια της διοίκησης για τις ανανεώσεις η παραμονή Πρίφτη

Η παραμονή του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο δίνει ένα επιπλέον “όπλο” στα χέρια της διοίκησης για να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες ανανεώσεις παικτών, με στόχο να διατηρήση ανέπαφο τον βασικό κορμό της φετινής ομάδας.

Και οι τέσσερις Αμερικανοί έχουν εκφραστεί με μοναδικά λόγια για τον Πρίφτη. Οι Ντομινίκ Γουότερς και Τζερέλ Μακ Νιλ προσφάτως εξέφρασαν την – κάτι παραπάνω από – συμπάθειά τους για τον Πρίφτη, όπως έχουν κάνει μέσα στη χρονιά και οι Οκάρο Γουάιτ και Τζαμέλ Χάγκινς.

Όλοι τους γνωρίζουν τι να περιμένουν του χρόνου αν αποφασίσουν να ανανεώσουν με τον Άρη. Γνωρίζουν το πλάνο, την φιλοσοφία, το πρόγραμμα, το μπάσκετ που θα επιδιώξει να παίξει η ομάδα.

Το ίδιο ισχύει και για τους Σπύρο Μούρτο και Βασίλη Σίμτσακ, οι οποίοι προέρχονται από την καλύτερη χρονιά τους στην Α1 υπό τις οδηγίες του Πρίφτη.

Αυτό είναι ένα πρώτο βήμα που ευνοεί τις ανανεώσεις. Το βασικό είναι να προκύψουν συμφωνίες και στο οικονομικό και εκεί η κάθε μία περίπτωση θα εξεταστεί ως μοναδική, κάτι απολύτως φυσιολογικό.

Και ο Πρίφτης θα συμμετέχει στην διαδικασία επιλογής, χωρίς να θέτει στο μυαλό του ως… αξίωμα την παραμονή των παικτών, διότι οφείλει να εξετάσει και τι μπορεί να του δώσει η αγορά σε άλλους παίκτες, με τα ίδια χρήματα.

To Top