«Όποιος θέλει τον Άρη στη Γ΄ Εθνική, ας ζητήσει απο ΚΜΑ-ΑΣ την ΠΑΕ κι εγώ φεύγω…»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Πάνος Στεφανίδης, επανέλαβε με δηλώσεις του ότι δεν τίθεται θέμα Γ΄ Εθνικής, υποστηρίζοντας ότι όσοι συζητούν γι’ αυτό κάνουν μόνο κακό, ενώ τόνισε ότι το ενδιαφέρον του Γιώργου Αρβανιτίδη για τους «κίτρινους» παραμένει.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Αρένα»: «Δεν θα πάει ποτέ στη Γ΄ Εθνική ο Άρης. Θα μπλοκάρουν τη διαδικασία οι πρώην παράγοντες. Εγώ ενημερώθηκα ότι κάποιοι παράγοντες του Άρη κάνουν κρούσεις σε ανταγωνίστριες εταιρείες από αυτές που μιλάμε εμείς, θεωρώντας τον Στεφανίδη ‘τελειωμένο’ και με την προοπτική να αναλάβουν αυτοί», είπε χαρακτηριστικά ο Στεφανίδης.

Για τον Αρβανιτίδη: «Μίλησα με τους οργανωμένους, με την ΚΜΑ και τον Ερασιτέχνη. Όλοι θεωρούν ιδανική την περίπτωση του Αρβανιτίδη. Πείτε μου λοιπόν, ποιος δεν τον θέλει; Για μένα το θέμα είναι ακόμα ανοιχτό. Ο Αρβανιτίδης θέλει να δει μία ομάδα που θα λειτουργήσουν όλοι για το καλό της. Εμείς στον Άρη είμαστε διάφορες παρατάξεις. Ο Αρβανιτίδης μπορεί να μας ενώσει όλους. Φυσικά θα κάνω κι άλλη επαφή μαζί του. Ελπίζω να καταλάβει ότι όλοι τον θέλουν στον Άρη».

Για το αν έχει εμπλοκή ο Λάμπρος Σκόρδας σε όλα αυτά: «Ό,τι καταλαβαίνει ο καθένας».

Για τη Γ΄ Εθνική: «Όποιος θέλει να πάει στη Γ’ Εθνική τον Άρη ας πάει στον ΑΣ και την ΚΜΑ, τους δύο μεγαλομετόχους, να ζητήσει τη διοίκηση της ΠΑΕ κι εγώ φεύγω. Μαγαζί μου είναι ο Άρης; Οι δικηγόροι του Γαλανού όμως έχουν πει ότι δεν μπορεί να προχωρήσει αυτή η διαδικασία».

Για τη μεταγραφική δυστοκία και τα λεφτά της μεταγραφής Διούδη: «Προσπαθούμε με ψίχουλα να ενισχύσουμε την ομάδα. Εμείς ζητήσαμε να πληρωθεί με συγκεκριμένο τρόπο. Θα μπορούσε να βοηθήσει ο Γαλανός σπάζοντας την επιταγή».

Για το πώς θα αντιμετωπίσει ο Άρης κατά τη διάρκεια της σεζόν περιπτώσεις όπως του Κουλουχέρη: «Χθες μίλησα με τον δικηγόρο του Κουλουχέρη. Έτσι όπως χειριζόμαστε τις υποθέσεις θα έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα. Κανείς δεν θέλει να πέσει ο Άρης στη Γ΄ Εθνική».

To Top