Όποιος μιλάει για Β΄Εθνική… Τίποτα άλλο!

Οι μάχες κερδίζονται μέσα στο γήπεδο. Στο χορτάρι! Εκεί ο Άρης κέρδισε την παραμονή του στην Σουπερλίγκα! Το 0-0 στη Ξάνθη έδωσε στον Άρη έναν βαθμό που αποδείχτηκε υπεραρκετός για να παραμείνει στην Σουπερλίγκα, ακόμα και στο σενάριο που προκύψουν… αλχημείες στην υπόθεση της ΑΕΚ. Οι αγκαλιές, τα χαμόγελα, τα δάκρυα, το… ένα με τον κόσμο δεν είναι πανηγυρισμοί. Είναι ξέσπασμα! Μη το ξεχνάει κανείς αυτό! Ο Άρης βγαίνει πιο δυνατός από αυτόν τον πόλεμο!

Παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις έγινε στο πρώτο μέρος. Ο Άρης προσπάθησε να κερδίσει τις μάχες του κέντρου και από εκεί να βάλει τις βάσεις για να γίνει απειλητικός, αλλά δεν τα κατάφερε. Αρκετές φορές ο Σούλης Παπαδόπουλος έδινε εντολές στους παίκτες του. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους κίτρινους ήρθε μετά το πρώτο (εντελώς αναγνωριστικό) 20λεπτο, όταν στο 24′ ο Γιαννιώτας με μακρινό σουτ, έξω από τη μεγάλη περιοχή λίγο έλειψε να ανοίξει το σκοτ, όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το “Γ” του Ζαρόπουλου. Προϋποθέσεις για γκολ υπήρξαν και στο 32′ όταν Αγγελούδης και Τάτος συνεργάστηκαν αλλά το σουτ του τελευταίου κατέληξε λίγα μέτρα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ζαρόπουλου.

Η Ξάνθη δεν είχε ευκαιρίες, αλλά υπήρξαν στιγμές που έβαλε δύσκολα στην άμυνα του Άρη, όταν επιτέθηκε από τα άκρα, όμως και ο Πουλίδο και ο Παπαζαχαρίας, όπως οι ακραίοι αμυντικοί ήταν σε ετοιμότητα.

Στο δεύτερο ημίχρονο είναι γεγονός πως οι παίκτες είχαν περισσότερο το μυαλό τους στο πως θα κρατήσουν ανέπαφη την εστία του Διούδη. Ο Άρης θα μπορούσε να σκοράρει στο 59′ αλλά το σουτ του Διαμαντάκου πέρασε έξω από το οριζόντιο δοκάρι. Η Ξάνθη απείλησε, αλλά δεν σκόραρε και στο τελευταίο 20λεπτο οι κίτρινοι ήθελαν εμφανώς να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, γι’ αυτό και ο Σούλης Παπαδόπουλος έβγαλε τον Γιαννιώτα και πέρασε τον Οικονομόπουλο. Όταν ο Ατρόμητος σκόραρε στις καθυστερήσεις, όλα είχαν τελειώσει…

ΞANΘΗ (Ουζουνίδης):Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Γούτας, Μάνταλος (83′ Ντάνι), Βάλλας, Μαρσελίνιο, Σμιθ (67′ Πλατέλλας), Φλίσκας, Ντιέ, Ράνος (58′ Σολτάνι)

ΑΡΗΣ (Παπαδόπουλος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Τάτος (90+3 Μαργαρίτης), Αγγελούδης (51′ Διαμαντάκος), Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας (85′ Οικονομόπουλος), Ζαραδούκας, Κοέλιο.

ΥΓ: Όποιος μιλάει για Β’ Εθνική…

To Top