ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όποτε χρειάστηκε, ο Κουέστα ήταν εκεί για να κρατήσει τον Άρη όρθιο!

Ο Χουλιάν Κουέστα πραγματοποίησε χθες στην Λάρισα την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, καθώς απέφυγε κάθε υποψία λάθους, όντας απόλυτα σταθερός, με την παρουσία του στο τελικό αποτέλεσμα καθοριστική.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι τελικές προσπάθειες στο χθεσινό ματς ήταν ελάχιστες, από τις δύο ομάδες, στις σημαντικότερες όμως της ΑΕΛ, το γκολ το αρνήθηκε ο Ισπανός γκολκίπερ του Άρη.

Στο 20΄, σταμάτησε το πλασέ του Ουάρντα, στο 64΄με το αριστερό του χέρι απομάκρυνε δύσκολα τον κίνδυνο από το σουτ του Κάτσε λίγο έξω από την μικρή περιοχή του Άρη, όπως και στο 77΄, αρνήθηκε στον Καρανίκα το γκολ.

Όταν χρειάστηκε ήταν εκεί για να κρατήσει όρθιο αμυντικά τον Άρη και να μην επιτρέψει να παραβιαστεί η εστία του, για δεύτερο συνεχόμενο ματς, μετά από αυτό του Κυπέλλου με την Ξάνθη.

Σε μία προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα στον χθεσινό αγώνα, συγκρούστηκε με αντίπαλό του και έδειξε να πονάει στον εγχειρισμένο του ώμο. Από το 67΄κι έπειτα, έδειχνε να έχει ενοχλήσεις, κάτι που ανησύχησε ιδιαίτερα τους ιθύνοντες του Άρη.

Για καλή τύχη δική του όμως αλλά και των “κιτρινόμαυρων” δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τον Ίβηρα γκολκίπερ.

Όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς της ομάδας, ο Κουέστα δεν είχε χτυπήσει  στο σημείο που είχε κάνει την εγχείρηση, αλλά σε διαφορετικό, πονούσε μεν, αλλά έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε κανονικά στο υπόλοιπο του αγώνα.

To Top