ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όργια του… υιού Πετσάρσκι στο πανευρωπαϊκό Παίδων! (video)

Ο Μάρκο Πετσάρσκι, γιος του παλιού παίκτη του Παναθηναϊκού, του Άρη και του Πανιωνίου, Μίροσλαβ Πετσάρσκι, κάνει… όργια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων στην Πολωνία, με επικό νταμπλ-νταμπλ (45π., 19π.) απέναντι στους διοργανωτές!

Είσαστε από εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας με στοίχημα, αλλά δεν ξέρουν που θα βρουν κάτι τέτοιο; Μπείτε τώρα στο Foxbet.gr και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε αναφορικά με το live streaming σε εταιρείες στοιχήματος. 

16χρονος Σέρβος σέντερ κάνει… πράματα και θάματα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 που διεξάγεται στο Ράντομ της Πολωνίας, έχοντας κατά μέσο όρο ως τώρα στο τουρνουά 29,6 πόντους και 14,8 ριμπάουντ, με 34,8 βαθμούς στην αξιολόγηση!

Στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 9-16 κόντρα στην Πολωνία, η Σερβία ήθελε τη νίκη για να αποφύγει τις περιπέτειες και να μην κινδυνεύσει με υποβιβασμό στη β’ κατηγορία, με τον Πετσάρσκι να κάνει ανεπανάληπτο σόου, με 45 πόντους (16/21 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 10/11 βολές) και 19 ριμπάουντ σε 37′ συμμετοχής, καταγράφοντας 58 στην αξιολόγηση!

Αν θέλετε να δείτε τα «όργια» του Πετσάρσκι, κάντε κλικ στο βίντεο του αγώνα:

To Top