ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όργια, υποκρισία, ομερτά! Παρανόμησε σε 4 ματς ο ΠΑΟΚ και τον χαϊδεύουν, υποβιβασμός Άρη για λίγα λεπτά!

Όργια, υποκρισία, ομερτά! Παρανόμησε σε τέσσερα ματς ο ΠΑΟΚ, έπαιξε χωρίς δελτία με το “έτσι θέλω” και τον… χαϊδεύουν! Κι όλα αυτά μερικά χρόνια μετά που ο Άρης καταδικάστηκε σε υποβιβασμό γιατί άργησε να πάει τα δελτία για μερικά λεπτά!

Γίνονται φοβερά πράγματα για μια ακόμη φορά…

 

1. Το 1983-84 μετά τον αγώνα Άρης-ΑΕΚ (1-2) διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν θεωρημένα τα δελτία υγείας των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Τότε, ο κανονισμός προέβλεπε τον μηδενισμό στον αγώνα καθώς επίσης και την αφαίρεση ενός βαθμού. Ο Άρης είχε κάνει χρήση του νομικού δικαιώματός του, κατατέθηκε ένσταση, αλλά μόνο που δεν τον… τιμώρησαν! Η ΑΕΚ εν μέσω μια ποδοσφαιρικής λογικής που ήθελε το ΠΟΚ να ευνοείται σε κάθε ευκαιρία, αθωώθηκε διότι βρέθηκε μια απίστευτη πατέντα και θεωρήθηκε ότι η διατύπωση του κανονισμού ήταν ασαφής! Έπαιξε παράνομα σε ένα ολόκληρο ματς και δεν τιμωρήθηκε ο ένοχος.

2. Το 1997 ο Άρης καταδικάστηκε σε υποβιβασμό, όταν τα δελτία του έφτασαν ναι μεν στο γήπεδο στο αγώνα με τον Αθηναϊκό, αλλά ο διαιτητής Μπίκας έκλεισε το φύλλο αγώνα στα 15 λεπτά! Το ματς εκείνο δεν άρχισε ποτέ -όπως δεν έπρεπε να αρχίσει και το χθεσινό- με αποτέλεσμα ο Άρης να μηδενιστεί και του αφαιρεθούν τρεις βαθμοί. Κατά σύμπτωση, ο Μπίκας αναδείχθηκε στα κλιμάκια της διαιτησίας κι έφτασε να είναι παρατηρητής μετέπειτα σε αγώνες (και) του ΠΑΟΚ, όταν επίσης κατά σύμπτωση δεν είχαν αντιληφθεί ότι ο γιος του ήταν προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου της Θεσσαλονίκης! Καταδίκη Άρη και αυστηρή τήρηση του νόμου για μερικά λεπτά.

3. Το… σωτήριο 2020 ο ΠΑΟΚ παίζει για τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια με 12 παίκτες που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής! Δεν είχαν θεωρημένα δελτία υγείας, μέσα σε πανδημία, καραντίνα, αυστηρά μέτρα υγιεινής… Ψιλά γράμματα. Άλλη είναι η ουσία. Τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια παράνομα, σε αντίθεση με τους νόμους και τους κανονισμούς! Όχι ένα εκ παραδρομής. Ούτε δυο! Τέσσερα ολόκληρα ματς. Και τι έγινε; Όχι μόνο τον χαϊδεύουν, αλλά όπως αποδεικνύεται από το φύλλο αγώνα, τον… επιβράβευσαν μια και ο αγώνας έγινε λέει “με απόφαση του εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρά την απαγόρευσή μου, ο αγώνας διεξήχθη κανονικά”! Μπροστά στα μάτια του εκπροσώπου της ΑΕΚ, που επί της ουσίας συναίνεσε κι αυτός!

Συνεχίζεται…

To Top