Όρθια με VAR στο «Ολντ Τράφορντ» η Έβερτον, έκανε… απόδραση η Τότεναμ!

Η Έβερτον προηγήθηκε στο Μάντσεστερ με αμφισβητούμενο γκολ και η ανώτερη Γιουνάιτεντ έσωσε την παρτίδα ελέω Γκρίνγουντ (1-1). Την προσπέρασε η Τότεναμ με το 2-1 επί της Γουλβς χάρις τον Βερτόνχεν.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Τα «ζαχαρωτά» έμειναν όρθια (1-1) στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στην ομάδα του Σόλσκιερ, σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκαν με αμφισβητούμενο γκολ. Την ίδια ώρα οι Λονδρέζοι, που επικράτησαν 2-1 στην έδρα της Γουλβς, με λυτρωτή τον Βερτόνχεν, σκαρφάλωναν στην 5η θέση και πλέον είναι στο +1 από την ομάδα του Μάντσεστερ.

Οι «κόκκινοι διαβόλοι», οι οποίοι βρέθηκαν σε πολύ καλό… φεγγάρι το προηγούμενο διάστημα, αφού έκαναν τρεις νίκες (2-1 την Τότεναμ και τη Σίτι, αλλά και 4-0 την Άλκμααρ), ήταν συνολικά ανώτεροι, πίεσαν, όμως δεν έφτασαν σε ανατροπή. Το αυτογκόλ του Λίντελοφ στο 36’, κόντρα στη ροή του αγώνα, «πάγωσε» το «Ολντ Τράφορντ».

Ο Μπέινς εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Ρισάρλισον φαίνεται να εμποδίζει αντικανονικά τον Ντε Χέα και στην συνέχεια η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Ισπανού από τα πόδια του συμπαίκτη του. Ο διαιτητής δεν υπέδειξε κάτι, αλλά δεν ακυρώθηκε το γκολ μέσω του VAR. Μέχρι εκείνο το σημείο, οι γηπεδούχοι έλεγχαν την κατάσταση και είχαν σπαταλήσει μια σημαντική ευκαιρία με το φάουλ του Ράσφορντ.

Στο δεύτερο μέρος, η Γιουνάιτεντ ανέβασε στροφές, έχασε πιο πολλές ευκαιρίες, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει με «τούβλο» του Γκρίνγουντ, που είχε «χτυπήσει» δις μεσοβδόμαδα, κερδίζοντας και ένα πέναλτι.

Κερδισμένη της υπόθεσης βγήκε η Τότεναμ, που πήρε ένα αγχωτικό «διπλό», το οποίο μπορεί να της δώσει ώθηση ψυχολογικά. Ο Βερτόνχεν έκανε το 2-1 στις καθυστερήσεις με σκαστή κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Έρικσεν από τα δεξιά. Ο Λούκας άνοιξε το σκορ με «κεραυνό» στο 6’, στην κλειστή γωνία του Ρουί Πατρίσιο. Εξίσου δυνατό σουτ έπιασε ο Τραορέ, αλλά από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής για το 1-1 στο 67’, το οποίο παρέμεινε μέχρι το 90+1’.

To Top