Όρθια στο “Στάμφορντ Μπριτζ” η Γιουνάιτεντ (1-1) με την Τσέλσι (video)

Ένα τσουβάλι γκολ έχασε η Τσέλσι (περισσότερες από 25 τελικές), αλλά δεν κατάφερε να «λυγίσει» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και έμεινε στο 1-1. Οι Λονδρέζοι είχαν σε εκπληκτική μέρα τον Ντε Χέα.

Κάπως έτσι, μπήκε φωτιά στην κορυφή της Premier League, με την Τσέλσι να έχει 31 βαθμούς, η Σίτι 30 και η Λίβερπουλ 29, ενώ η Γιουνάιτεντ έχει 18 και βρίσκεται στο -5 από την πεντάδα!

Όλο το παιχνίδι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίος ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πιέζουν ξανά, ωστόσο ο Ζορζίνιο στο 50’ κρέμασε την ομάδα του, κάνοντας ένα τραγικό λάθος, με τον Σάντσο να κλέβει την μπάλα και να ανοίγει το σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στην Premier League. Στο 67’ οι «μπλε» κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Μπισάκα προσπάθησε να διώξει την μπάλα αλλά κλώτσησε τον Σίλβα, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Δυο λεπτά αργότερα ο Ζορζίνιο πήρε το… αίμα του πίσω για το λάθος που έκανε νωρίτερα, εκτελώντας εύστοχα από τα 11 βήματα, κάνοντας το 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

To Top