ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Όρθιος” με εννέα παίκτες γιατί έχει χαρακτήρα και μέταλλο νικητή…

Ο φετινός Άρης, όπως τόνισε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με τον Εορδαϊκό, ο Ανδρέας Σκέντζος έχει “χτιστεί” φέτος για να κερδίζει σε κάθε ματς που αγωνίζεται.

Η χθεσινή εμφάνιση και νίκη έχει πολλαπλά οφέλη, πέρα από τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Άρης του Νίκου Αναστόπουλου έχει αποκτήσει μέταλλο νικητή και δείχνει ότι έχει τον χαρακτήρα να βγαίνει από τον… βούρκο (όπως αυτόν της Πτολεμαΐδας), όταν έχει βυθιστεί μέσα σε αυτόν και με τα δύο πόδια.

Ο φετινός στόχος έχει γίνει έμμονη ιδέα στους παίκτες του Νικου Αναστόπουλου, που δείχνουν τον απαιτούμενο ζήλο σε κάθε παιχνίδι. Αυτή η ομάδα δεν έχει γνωρίσει ακόμα ήττα και πολύ δύσκολα θα το κάνει φέτος, έτσι όπως λειτουργεί και αντιδρά, εντός αγωνιστικού χώρου.

Η εμφάνιση, παράλληλα, αποτελεί “προίκα” και για την επόμενη χρονιά, όπου σε ένα ακόμα πιο δύσκολο πρωτάθλημα από αυτό της Γ΄Εθνικής, θεωρείται δεδομένο πως ο Άρης θα βρεθεί σε ανάλογη θέση.Δείχνει,όμως, ότι έχει πλέον τις βάσεις για να αντεπεξέλθει σε κάθε δυσκολία και να επιστρέψει σύντομα στη φυσική του θέση.

 

 

To Top