Όριο για Παγκόσμιο από Σκαρβέλη, χρυσό για Καραλή στο Πράβετς

Με έξι μετάλλια ολοκλήρωσαν τις προσπάθειες τους οι Έλληνες πρωταθλητές στίβου τη δεύτερη ημέρα των Βαλκανικών Αγώνων του Πράβετς. 

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Με έξι μετάλλια ολοκλήρωσαν την Τρίτη τις προσπάθειες τους οι Έλληνες πρωταθλητές στίβου στους Βαλκανικούς Αγώνες του Πράβετς. Το πρώτο μετάλλιο κατέκτησε στη σφυροβολία η Σταματία Σκαρβέλη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έριξε βολή στα 71.33 και μια καλή βολή στα 70.27, κάτι που της έδωσε το «εισιτήριο» για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα σε μερικές μέρες. Η 24χρονη έκανε νέο ατομικό ρεκόρ και σημείωσε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα, πίσω μόνο από το πανελλήνιο ρεκόρ της Στέλλας Παπαδοπούλου, το 72.10.

Πρωτιά και για τον Εμμανουήλ Καραλή στο επί κοντώ. Ο νεαρός πρωταθλητής ξεπέρασε τα 5.66 στη δεύτερη προσπάθεια του, όμως απέτυχε στα 5.81 για να σημειώσει φετινό ρεκόρ και όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Δεύτερος ήταν ο Θόδωρος Χρυσανθόπουλος με 5.45.

«Χρυσή» ήταν η Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 100 μέτρα με εμπόδια, τερματίζοντας την απόσταση σε 13.11 και σημείωσε φετινό ρεκόρ και περιμένοντας για τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η Έφη Κολοκυθά ήταν δεύτερη στο μήκος με άλμα με 6.41. Η Ραφαέλα Σπανουδάκη ήταν τρίτη στα 200 με 23.15 και νέο ατομικό ρεκόρ.

To Top