Όρισαν ημερομηνία αποχώρησης του Γκουαρντιόλα από τη Σίτι

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Daily Mail» ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Σίτι και θα αποχωρήσει από το κλαμπ το 2025.

Σεισμός στην Premier League και στο διεθνές ποδόσφαιρο λόγω πληροφοριών της «Daily Mail» που διαβεβαιώνει ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι το 2025.

Η βρετανική εφημερίδα διαβεβαιώνει ότι ο Ισπανός προπονητής θα αποχωρήσει από τους «Σίτιζενς» στο τέλος της επόμενης σεζόν παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος θέλει να παραμείνει. Ο πολύπειρος τεχνικός ο οποίος εντάχθηκε στην ομάδα το 2016 και έχει κατακτήσει 15 τίτλους, ολοκληρώνει το συμβόλαιό του το 2025 και όπως όλα δείχνουν δεν θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο επέκτασης της συνεργασίας τους.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι από πλευράς της η Μάντσεστερ Σίτι θα δώσει χώρο στον Πεπ, ο οποίος δεν έχει ενημερώσει επίσημα για την πρόθεσή του να αποχωρήσει, για να πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον του και θέλει ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία της να επεκτείνει το συμβόλαιό του μαζί της.

Την ίδια ώρα ο Μίτσελ της Τζιρόνα και ο Τσάμπι Αλόνσο φημολογείται ήδη ότι είναι οι πιο πιθανοί αντικαταστάτες του!

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τους πιθανούς αντικαταστάτες του στο «τιμόνι» των γαλάζιων του Μάντσεστερ στην Αγγλία, ήδη ακούγονται τα ονόματα των Μίτσρλ (Χιρόνα), Τζούλιαν Νάγκελσμαν (Εθνική Γερμανίας), Τσάμπι Αλόνσο (Μπάγερ Λεβερκούζεν) ή Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι (Μπράιτον).

To Top